0
Σαφές μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης από το Νεώριο Μόρο στα Χανιά.



Ο αρχηγός ΓΕΝ το επισκέφθηκε με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο "Μεθ΄ Ορμής Ακαθέκτου. Επίτομη Ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού, 1821-1945" καθώς και την παρουσίαση της νέας έκδοσης του ομότιτλου βιβλίου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, όπως μεταδίδει το flashnews.gr», ο κ. Τσούνης ανέφερε μεταξύ άλλων:«Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμένα να βρίσκομαι στην Κρήτη σε αυτή την έκθεση. Βρίσκομαι σε ένα χώρο από τον οποίο γεννήθηκε το πολεμικό ναυτικό, το αγαπάει και το στηρίζει. 

Το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό δεν έχει υποστείλει ποτέ την σημαία του, ιδρύθηκε από το τίποτα το 1821 και συνεισέφερε σε όλους τους αγώνες του Έθνους νικηφόρα. Τιμούμε αυτή την παράδοση και την ακολουθούμε ενώ όσο για την ετοιμότητα μας να είστε σίγουροι ότι αν χρειαστεί είμαστε πανέτοιμοι να πολεμήσουμε και να νικήσουμε».

Η εν λόγω έκθεση περιλαμβάνει μέρη από το βιβλίο που εξιστορούν ιστορίες με αντίστοιχα κείμενα και φωτογραφίες, ενώ έχουν τοποθετηθεί και οθόνες που προβάλουν ιστορικές στιγμές ενώ υπάρχει και περίληψη της έκθεσης τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά για τους ξένους επισκέπτες.

Δείτε το βίντεο:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top