0
Η επόμενη μέρα της αποχώρησης του Γιώργου Χρανιώτη από το Survivor βρίσκει τους Μαχητές να σχολιάζουν όσα έγιναν, αλλά και τα νέα αγωνιστικά δεδομένα. 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην ασυλία που κέρδισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βγάζοντας ουσιαστικά υποψήφιους αυτομάτως τους δύο άντρες της καλύβας των Διασήμων. Τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Γιώργο Χρανιώτη, με τον δεύτερο να αποχωρεί βάσει των αποτελεσμάτων της 24ωρης ψηφοφορίας του κοινού που έγινε προ ημερών.

«Μαγκιά της πάντως η Ευρυδίκη. Τσίμπησε την ασυλία ανάμεσα από δύο άντρες. Είναι η τρίτη ασυλία που παίρνει.

Την πρώτη είχε προτείνει τον Ντάνο, τη δεύτερη είχε προτείνει τον Χρανιώτη και τώρα τους έβγαλε και τους δύο. Μπορεί να προτιμούσα να μείνει ο Χρανιώτης, γιατί είναι πιο φίλος μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι και η Ευρυδίκη έχει κάνει μεγάλο αγώνα. 

Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν είναι τόσο φίλη μου ότι θα την αδικήσω. Έχει κάνει πολύ μεγάλο αγώνα και έχει καταθέσει ψυχή και σώμα. Και μιλάμε για μεγάλα σωματικά και ψυχικά αποθέματα. Δηλαδή το αξίζει η κοπέλα, τι να λέμε τώρα;»σχολίασε ο Γιάννης Σπαλιάρας που φαίνεται να κρατά τα πρακτικά των ασυλιών του Survivor…


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top