0
Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη, στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.  
«Η Ευρυδίκη νομίζω, δυστυχώς, τον πρώτο καιρό ήταν καθοδηγούμενη από τους “αρχηγούς”, από την ομάδα αυτή, η οποία ήθελε με οποιονδήποτε τρόπο να διώξει τον Ντάνο. Την βάζανε να ψηφίζει, να ξαναψηφίζει. Ο καθένας ψηφίζει όποιον θέλει, απλά δεν μπορούσα να ακούω “δεν έχουμε έρθει κοντά”, “δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας ο Ντάνος”. Ποια εμπιστοσύνη; Αφού κανείς δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν εκεί.

Την Ευρυδίκη τη βάλανε εκεί σε ένα δρόμο να προσπαθούν τρία, τέσσερα άτομα να διώξουν τον Ντάνο, ούτε γιατί τους ξίνιζε, ούτε γιατί δεν τον συμπαθούσανε, ούτε γιατί δεν ήταν καλός άνθρωπος, αλλά γιατί ήταν ο πιο δυνατός παίκτης. Λάθος τακτική να τον διώξουν από την αρχή. Κάποια στιγμή άρχισε να αλλάζει αυτό όταν είδαν ότι δεν φεύγει γιατί ο κόσμος τον θέλει στο παιχνίδι. Και μετά το γύρισαν και λέγανε ότι τώρα ψηφίζουν αγωνιστικά», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Ηλιάδη.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top