0
Ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Κώστας Κοκκινάκης φιλοξενήθηκαν σήμερα (30/6) στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα, οι οποίοι προέβησαν σε αποκαλύψεις.


Οι δύο πρώην πλέον παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησαν έξω από τα δόντια για τη σχέση Αγγελόπουλου και Βαλαβάνη, τον Αναγνωστόπουλο και τι είχαν ζητήσει από την παραγωγή.

Καλεσμένοι στην εκπομπή Survivor Panorama ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Κώστας Κοκκινάκης. Οι δύο πρώην  παίκτες του παιχνιδιού μίλησαν στην Ελεονώρα Μελέτη για το hot παρασκήνιο του παιχνιδιού και ποιοι παίκτες από τους πέντε, πιστεύουν ότι θα φτάσουν στον πολυαναμενόμενο τελικό.

Τι είχαν ζητήσει από την παραγωγή και το αρνήθηκε

"Επειδή συνέπεσε το ορθόδοξο με το καθολικό Πάσχα φέτος, δεν μπορούσατε να βιώσετε αυτό που βιώσαμε εμείς!", δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη και ο Χρανιώτης με αφορμή τη δήλωσή της έκανε μια αποκάλυψη που μέχρι τότε δεν ξέραμε. "Είχαμε ζητήσει να πάμε σε εκκλησία, όλοι μας. Να πάμε να ανάψουμε ένα κερί. Εγώ δεν είμαι ο τύπος που κάθε Πάσχα θα πάω εκκλησία, αλλά το ήθελα πάρα πολύ. Ήθελα να μπω σε έναν χώρο που με τη φαντασία μου θα μου "μύριζε" Ελλάδα".

Το στοίχημα για τον τελικό

Λίγο αργότερα και όπως ήταν φυσικό η κουβέντα πήγε στον τελικό. Οι δύο καλεσμένοι αναφέρθηκαν σε ένα στοίχημα που είχαν βάλει στις αρχές του Survivor. Ο Κοκκινάκης το θυμόταν αμυδρά, ενώ Γιώργος Χρανιώτης είπε: «Είχαμε βάλει ένα στοίχημα με τον Κώστα, κι εγώ είχα προβλέψει ότι στη δυάδα θα είναι ο Ντάνος με τον Μάριο, ενώ ο Κώστας είχε πει ότι θα είναι ή ο Ντάνος ή ο Μάριος και κάποιος άλλος, κάποιο outsider».


«Ο Κώστας δεν φοβόταν να βγάλει την μαυρίλα που κρύβουμε όλοι μέσα μας προς τα έξω και θυμάμαι χαρακτηριστικά μια μέρα που είχε φωνάξει σε ένα αγώνισμα που φωνάζαμε εμείς «Σκάστε» και απευθυνόταν κυρίως προς εμάς και μετά είχε ζητήσει γύρω στις 80 φορές συγγνώμη γιατί δεν το εννοούσε και του βγήκε πάνω στην ένταση της στιγμής! Εμείς είχαμε παρεξηγηθεί εκείνη την ώρα αλλά μετά εμένα αυτή η συγγνώμη μου έκανε πολύ θετική εντύπωση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο Survivor Panorama για τον άγνωστο καβγά του μισθοφόρου με τους παίκτες που μέχρι τώρα δεν ήξερε κανείς.

«O Ντάνος δεν έχει σχέση με την Ευρυδίκη»

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη ρώτησε γιατί τον έβγαζαν τόσες φορές τον Ντάνο προτεινόμενο για αποχώρηση και τότε ο Κοκκινάκης πήρε τον λόγο: «Κάποια πράγματα που συνέβησαν στην παραλία κάποιους μπορεί να τους ενόχλησε περισσότερο, κάποιους λιγότερο! Εγώ τώρα που τα βλέπω απ’έξω τα βλέπω λίγο διαφορετικά τα πράγματα θεωρώ ότι σε κάποια πράγματα και εγώ και όλοι μας μπορεί να είμασταν υπερβολικοί και να αδικήσαμε κάποιες φορές τον Ντάνο, με τον οποίο είχαμε μια πολιτισμένη σχέση! Εκείνη τη στιγμή κάποια πράγματα μπορεί να μην μου άρεσαν αλλά βγαίνοντας από το παιχνίδι κατάλαβα ότι δεν έχουν καμία σημασία».

Και συνέχισε: «Κάποιες εντάσεις υπήρχαν μεταξύ τους, όπως και όλοι μας είχαμε κάποιες εντάσεις αλλά εσείς βλέπετε πολύ λίγα πράγματα για αυτό δεν μπορείτε να καταλάβετε πολλά πράγματα! Και να ξεκαθαρίσω και κάτι, ο Ντάνος δεν έχει σχέση με την Ευρυδίκη γιατί έχω ακούσει πολλά από την ώρα που βγήκα από το παιχνίδι…». 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top