0
Χωρίς θηλυκή παρουσία έμεινε η παραλία των παικτών του Survivor, καθώς μετά την Σάρα Εσκενάζυ, απόψε ήταν η σειρά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη να αποχωρήσει από το παιχνίδι με το παράσημο της τελευταίας γυναίκας που κατάφερε να επιβιώσει στον Άγιο Δομίνικο για 4,5 μήνες.


Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου και πριν από την ψηφοφορία, συμπαίκτης (Αγγελόπουλος) και αντίπαλοι (Μάριος, Σπαλιάρας, Αναγωνστόπουλος, Βασάλος) εξήραν το αγωνιστικό πνεύμα της Ευρυδίκης και την αυταπάρνησή της, σαν έναν επίλογο της αθλητικογράφου στο παιχνίδι.

Υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Ευρυδίκη ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας τον οποίο ψήφισαν άπαντες εκτός του Αναγνωστόπουλου. Ο Μισθοφόρος ψήφισε την Ευρυδίκη και ο Μάριος τον Αγγελόπουλο.

Και πάλι όμως καθοριστικός ήταν ο ρόλος της μεγάλης ψηφοφορίας του κοινού, που στη δημοτικότητα των παικτών έχει πολύ ψηλά τόσο τον Ντάνο, όσο και τον Σπαλιάρα, οπότε η Ευρυδίκη ήταν εκείνη που κλήθηκε να αποχωρήσει, αφήνοντας με έναν μόνο παίκτη τους Διάσημους, έστω κι αν το παιχνίδι πλέον έχει γίνει ατομικό. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top