0
Σχόλια για το παιχνίδι που έχει καθηλώσει όλη την Ελλάδα μπροστά από τις τηλεοράσεις και έχει εκτινάξει την τηλεθέαση στα ύψη, το οποίο δεν είναι άλλο από το Survivor, έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος, σε συνέντευξη του στο ENJOY της Κυριακάτικης Δημοκρατίας και στην Μαρία Ανδρέου.




Διαπιστώνετε προβλήματα δημοκρατίας;

Σήμερα θα έλεγα ότι ζούμε μια τηλεοπτική χούντα. Τι σόι πλουραλισμός είναι αυτός που όλα τα κανάλια παίζουν το ίδιο; Τι σόι δημοκρατία είναι αυτή που στους σταθμούς ακούγεται μόνο μια σκέψη;

Γιατί δεν βγαίνει ο κόσμος στους δρόμους; Την ημέρα που η Βουλή ψήφιζε το πολυνομοσχέδιο ο κόσμος έβλεπε το Survivor…

Συγγνώμη που σε διακόπτω, αλλά το Suvivor είναι μια καλογυρισμένη παραγωγή και αυτό πρέπει να το πούμε. Είναι ωραία σκηνοθετημένη. Ηρεμεί με τα πλάνα της την ψυχή.  Αντί να πάρεις ένα χάπι για να σου έρθει ο ύπνος, βλέπεις τους φοίνικες και τη θάλασσα.

Πιστεύω ότι το «Survivor» έχει κόψει τη δουλειά των φαρμακοποιών. Επίσης το «Survivor» έρχεται σε μια εποχή κατά την οποία όλη η Ελλάδα θα ήθελε να είχε φύγει. Αν ρωτήσεις κάποιον Έλληνα, θα σου πει: «Φίλε θέλω να φύγω από εδώ να πάρω λίγο αέρα». Το «Survivor λοιπόν μετακόμισε όλους τους Έλληνες τηλεοπτικά και τους πήγε στον Άγιο Δομίνικο. Η Ελλάδα εδώ και τέσσερις μήνες έχει μετακομίσει στον Άγιο Δομίνικο, κάθεται σε μια παραλία κάτω από έναν κοκοφοίνικα και περιμένει να της έρθει η καρύδα στο κεφάλι….

Στην τηλεόραση σήμερα το κοινό βλέπει  δυο πράγματα: ανθρώπους να μαγειρεύουν ή ανθρώπους να πεινάνε και να αγωνίζονται να φάνε. Δεν τους κατηγορώ. Ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει στα δελτία εδώ και επτά χρόνια την καταστροφή να έρχεται. Δεν αντέχουν πλέον την πίεση Για αυτό δεν θέλουν να τους απασχολεί τίποτα πολιτικό. Καμία στενόχωρη σκέψη. Αυτό που θέλουν να τους απασχολεί είναι αν αυτοί οι τύποι στον Άγιο Δομίνικο θα φάνε σήμερα καρύδες ή θα κερδίσουν ως έπαθλο κανένα κομμάτι μουσακά.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top