0
Το είπε και το έκανε Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πράξη τα λόγια της και το μεσημέρι της Δευτέρας (26/6) ξεκίνησε την εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη και το… Survivor!

Οι δυο γυναίκες μίλησαν για το παιχνίδι επιβίωσης αλλά και για τη νέα ζωή της Ελεονώρας. «Ήταν μια χρονιά με πολλές ανατροπές. Μετά την τελευταία φορά που ήρθα στην εκπομπή έχω άλλη ζωή – σε όλα τα επίπεδα -», της είπε η παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα τονίζοντας πως η Ελένη είναι γουρλού.

Μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την καλεσμένη της αν τώρα που παρουσιάζει εκπομπή για το Survivor σταμάτησε να δείχνει την προτίμησή της και να γράφει στο twitter όλα όσα πιστεύει. Η Ελεονώρα απάντησε πως έχει σταματήσει να ασχολείται τόσο με τα social media όχι όμως λόγω θέσης αλλά λόγω προσωπικής ζωής.


«Έχω σταματήσει να τουιτάρω τόσο πολύ αλλά για άλλους λόγους, δεν έχουν να κάνουμε με το Survivor»,  ανέφερε και συνέχισε λέγοντας «Πλέον δεν μπορώ να είμαι με το κινητό στο χέρι τρεις ώρες και να σχολιάζω το Survivor και…», κατέληξε η παρουσιάστρια με ένα πονηρό χαμόγελο.

Όπως όλα δείχνουν, η Ελεονώρα Μελέτη είναι πολύ ερωτευμένη με το νέο της σύντροφο και όλα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Δείτε το απόσπασμα:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top