0
Με την παραγωγή να βιάζεται να τα μαζέψει από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψουν για τον ημιτελικό και τον τελικό στην Ελλάδα, τα γυρίσματα είναι πολύ πιο μπροστά στο Survivor.



"Υπάρχει παίκτης στο ξενοδοχείο και σήμερα ή αύριο θα υπάρξει και δεύτερος. Εγώ έχω την ενημέρωση ότι μέσα στο βδομάδα θα δούμε εμείς δυο ασυλίες. Η δική μου άποψη είναι ότι ο παίκτης που είναι στο ξενοδοχείο είναι από τους Μαχητές και είναι άντρας. Στον ημιτελικό θα λείπουν παίκτες από την πρώτη τετράδα (σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία). Αμέσως μόλις γίνει ατομικό θα χαθεί λογικά κάποιος μεγάλος παίκτης γιατί οι παίκτες θα ψηφίσουν με βάση το ατομικό τους συμφέρον", δήλωσε πηγή της Κλεοπάτρας Πατλάκη στην εκπομπή La Biri Biri για το Survivor.

"Θεωρώ ότι στον ημιτελικό του Survivor θα είναι σίγουρα ο Αγγελόπουλος, αλλά δεν θα είναι και ο Μάριος και ο Βασάλος. Θεωρώ πολύ πιθανό να είναι και η Ευρυδίκη γιατί θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο από εδώ και πέρα να χαθεί ασυλία από τους Διάσημους", συμπλήρωσε.

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα οι άνθρωποι του Survivor θα πρέπει να έχουν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, με τα πάντα να αλλάζουν και σε αυτά που θα δούμε ως τηλεθεατές του Survivor. Από τη στιγμή που οι μέρες λιγοστεύουν ακόμα και τα επεισόδια θα πρέπει να είναι πιο... πλούσια και να δείξουν πιο άμεσα τις αποχωρήσεις που θα έχουν ήδη γυριστεί πριν από την επιστροφή των παικτών στην Ελλάδα.


ΠΗΓΗ

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top