0
Σε ένα από τα πλέον εμπνευσμένα τηλεοπτικά trailer της χρονιάς για την εκπομπή κρητικού καναλιού «Καλοκαίρι στο Νότο», το Survivor μεταφέρεται σε ένα χωριό της Κρήτης και την μυθική μονομαχία δύο γυναικών για το ποια μαγειρεύει πιο γρήγορα τους περίφημους μπουρμπουριστούς χοχλιούς!




Η σικ Ευτέρπη, πρώην αεροσυνοδός, τίθεται αντιμέτωπη με την αυθεντική ταβερνιάρισσα Γιαννούλα, όταν η τελευταία την προκαλεί σε μονομαχία με αφορμή μια παρεξήγηση και το στρυφνό ύφος της πρώτης: «Challenge accepted», λέει η Ευτέρπη και ξεκινά.

Η ατάκα «Παυλή, τσι πάγκους!» σηματοδοτεί και την έναρξη της απολαυστικής μονομαχίας ανάμεσα στις δύο πρωταγωνίστριες με τον σύζυγο της Γιαννούλας να λειτουργεί ως έτερος Τανιμανίδης.

Με εκπληκτικά πλάνα -στα γυρίσματα χρησιμοποιήθηκαν drone αλλά και οι μουσικές και τα γραφικά του Survivor- η Γιαννούλα τηγανίζει τελικά πρώτη τους χοχλιούς, ρίχνοντας την τελευταία απολαυστική πινελιά πετώντας το αλάτι όπως ο διάσημος Τούρκος σεφ Νουσρέ.

Το επικό trailer κλείνει με το συμβούλιο, όπου η Ευτέρπη ψηφίζει για αποχώρηση την Γιαννούλα, επειδή είναι ανταγωνιστική και... έχει αρχηγικές τάσεις!

Απολαύστε το: 



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top