0
Κανείς δεν θα ξεχάσει το φλερτ της Sabriye Şengül και του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Survivor. Αυτό θυμήθηκαν και οι Τούρκοι στον τελικό του δικού τους παιχνιδιού.


Συγκεκριμένα, προβλήθηκε βίντεο που έδειχνε τους δύο παίκτες και αμέσως μετά ο παρουσιαστής της βραδιάς, Acun Ilicali πήρε τον λόγο.

Ζήτησε από την Sabriye να αναφέρει κάτι για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, έτσι ώστε να το προβάλει στον ελληνικό τελικό. Τα λεγόμενα της, μας ξάφνιασαν! Η πρώην  παίκτρια του Survivor αποκάλυψε για τον Κωνσταντίνο και τους Έλληνες: «Ναι, (οι Έλληνες) με έκαναν add στα social media. Μου στέλνουν μηνύματα από παντού. Δεν ξέρω πού βρήκαν τον αριθμό μου, μέχρι και τηλέφωνο με παίρνουν! Το κινητό μου είναι κλειστό τώρα. Δεν απαντώ πια… Δεν συμπαθούσα πολύ τους Έλληνες, αλλά άρχισα να τους συμπαθώ. Ειλικρινά, στέλνω τους χαιρετισμούς μου στους Έλληνες. Με αγαπούν τόσο πολύ, με θέλουν για “νύφη”. Αλλά δεν κοιτάζω άλλους άντρες… μόνο Τούρκους».

Μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε πως τον είχε ερωτευτεί αλλά είναι κάτι που οι δικοί της δεν θα επιθυμούσαν: «Όχι, δεν το αρνούμαι. Ήμουν ερωτευμένη. Αλλά οι Τούρκοι συγγενείς μου δεν το θέλουν αυτό. Όμως, υπήρχε κάτι… Ο Κωνσταντίνος είναι σωστός κύριος και πολύ ευγενικός.».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top