0
Αδίστακτοι οι δράστες, έσφαξαν σαν αρνί με 15 μαχαιριές μια νέα κοπέλα 20 ετών κατά τη τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο φωνάζοντας «Είναι θέλημα του Αλλάχ»! Δυστυχώς όμως υπάρχει και Ελληνας τραυματίας από το νέο μακελειό.




«Ήρθε η αστυνομία εδώ. Με έχουν χτυπήσει, έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει», ακούγεται να λέει ένας άνδρας στα ελληνικά, στο βίντεο που δημοσίευσε η Sun...

Ακούγοντας προσεκτικά το βίντεο που δημοσιεύτηκε θα καταλάβετε πως στο χώρο που σημειώθηκε ένα από τα πολλά χτυπήματα, υπάρχει ένας Έλληνας.

Ακούγοντας προσεκτικά το βίντεο που δημοσιεύτηκε θα καταλάβετε πως στο χώρο που σημειώθηκε ένα από τα πολλά χτυπήματα, υπάρχει ένας Έλληνας.

Μέχρι στιγμής οι Βρετανικές αρχές δεν έχουν ενημερώσει αν υπάρχουν Έλληνες ή Κύπριοι στο σημείο που σημειώθηκαν τα αιματηρά επεισόδια.

Παρότι μέχρι στιγμής το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών δεν δίνει πληροφόρηση για Έλληνα τραυματία κατά την επίθεση στο Λονδίνο, σοκάρει το βίντεο στο οποίο ακούγεται και ένας Έλληνας να λέει πως έχει τραυματιστεί, αλλά είναι καλά.

«Ηρθε η αστυνομία εδώ. Με έχουν χτυπήσει, έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει», ακούγεται να λέει ένας άνδρας στα ελληνικά, προς το τέλος του βίντεο που δημοσίευσε η Sun.

Στο βίντεο της Sun φαίνεται κάποιος να αιμορραγεί, στο πάτωμα μίας παμπ, ενώ γύρω του επικρατεί το χάος. Κάποιος άλλος, πιθανότατα αστυνομικός σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, προσπαθεί να τον βοηθήσει.
Στις χαοτικές σκηνές που καταγράφονται, αστυνομικός φωνάζει στον κόσμο να ανέβει στον επάνω όροφο, κατευθύνοντας τους πανικόβλητους πολίτες μακριά από τους τρεις τρομοκράτες.

Ο Τζαγκ Σαντού ήταν στην παμπ όταν είδε κάποιους να μπαίνουν, κρατώντας μαχαίρια. Είπε στην Sun ότι είδε να τραυματίζουν κάποιον που ήταν πίσω του και να πετάγεται το αίμα.

«Ανθρωποι πετούσαν καρέκλες και ποτήρια έξω, πίστεψα ότι ήταν καβγάς. Μετά κατάλαβα ότι ήταν κάτι περισσότερο, ο κόσμος έτρεχε. Αμέσως μετά, μπήκαν μέσα. Ο κόσμος ούρλιαζε ''έχουν μαχαίρια''», περιέγραψε.






Αναλυτικά, ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι είδε τρεις ανθρώπους με τραύματα κατά τα φαινόμενα από μαχαίρι στη Γέφυρα του Λονδίνου. Ο αυτόπτης μάρτυρας είπε χαρακτηριστικά ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν κομμένους τους λαιμούς.

Τις σκηνές τρόμου περιγράφει οδηγός ταξί:

«Ένα βαν έπεσε πάνω σε πεζούς στη γέφυρα του Λονδίνου. Μετά είδα τρεις ανθρώπους να βγαίνουν από αυτό κρατώντας μεγάλα μαχαίρια και να τρέχουν στην οδό Μπόροου και να μαχαιρώνουν τυχαία όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Είδα ένα κορίτσι να δέχεται μια μαχαιριά στο στήθος». Ο ίδιος προσπάθησε να χτυπήσει με το όχημά του τον δράστη αλλά αυτός του ξέφυγε. «Ήταν ένα ζώο» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.Οι τρεις δράστες είχαν μεσογειακή εμφάνιση με έναν δεύτερο οδηγό ταξί είδε έξι-επτά ανθρώπους ξαπλωμένους προσθέτοντας «ήταν τρομακτικό».

Η Daily Mirror που επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα ο οποίοςμίλησε στο BBC αποκαλύπτει ότι οι τρεις άνδρες που φέρονται να έκαναν την επίθεση φώναξαν «αυτό είναι για τον Αλλάχ».

Και δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι «τους είδα να τρέχουν να μαχαιρώνουν αδιάκριτα όποιον έβλεπαν σε μπαρ και παμπ φωνάζοντας "αυτό είναι για τον Αλλάχ". Είδα ότι επιτέθηκαν σε μια κοπέλα και τη μαχαίρωσαν πολλές φορές, μπορεί και 15. Μου φώναζε "βοήθησέ με" αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Τους πετούσα διάφορα αντικείμενα για να τους απομακρύνω ενώ φώναζα σε όλους να τρέξουν γιατί είναι τρομοκρατική επίθεση».





ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top