0
Για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια συμφοιτητριών της μέσα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο μίλησε η φοιτήτρια που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού σε αμφιθέατρο της σχολής.




Η νεαρή φοιτήτρια δέχτηκε κατά τη διάρκεια πρόβας φραστική επίθεση από συμφοιτήτριές της για τα νύχια της. Η ίδια μίλησε στο ΑΝΤ1 για όσα έζησε.

«Οταν πήγα να μπω μέσα, μου είπαν ότι απαγορεύεται να χορέψω με βαμμένα νύχια» λέει.

«Μόλις τους είπα ότι δεν έχουν κανέναν δικαίωμα να μου το απαγορεύσουν και ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο είναι ο καθηγητής μου απάντησαν ότι "εμείς κάνουμε κουμάντο εδώ και κανείς άλλος", ενώ μου είπαν ότι ο καθηγητής τους έχει δώσει αυτό το δικαίωμα».

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και σύντομα η νεαρή κοπέλα βρέθηκε να την σπρώχνουν και να την πετούν από τα σκαλιά, με την ίδια να πέφτει πάνω στα καθίσματα του αμφιθεάτρου, όπως λέει. «Όταν συνήλθα είχαν φύγει» λέει η νεαρή φοιτήτρια που θυμάται να καλεί μόνη της το ασθενοφόρο.

Η κοπέλα χρειάστηκε 3 μέρες νοσηλείας για να επανέλθει από τον άγριο ξυλοδαρμό ενώ για να αναρρώσει πλήρως πέρασαν 15 μέρες.

Η νεαρή φοιτήτρια καταγγέλλει συγκάλυψη από τον ίδιο τον καθηγητή, ο οποίος όταν επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της για να δει πώς είναι στο νοσοκομείο, της είπε «μη δώσεις έκταση στο θέμα».

Οσον καιρό νοσηλεύτηκε, δε, ο καθηγητής της δεν πήγε να την επισκεφτεί λέει η νεαρή φοιτήτρια, ο ξυλοδαρμός της οποίας έφερε μνήμες από την τραγική ιστορία του Βαγγελη Γιακουμάκη.

Η νεαρή φοιτήτρια, όπως λέει, θα καταθέσει μήνυση και κατά του συγκεκριμένου καθηγητή.

Μετά το περιστατικό ο πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου έδωσε εντολή για τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top