0
Στο Survivor Πανόραμα μίλησε η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου για την επιμονή του Τσανγκ στο πρόσωπο της, αλλά και το ότι ο Πάνος ήθελε να κορίτσια εκτός Survivor.



«Ο Πάνος με τον Τσανγκ και τον Κωνσταντίνο έλεγε να βγάλουμε τα κορίτσια υποψήφια για να φύγει σίγουρα η Ελισάβετ. Νομίζω κάτι που συνέβαινε είναι ότι τρόμαζαν τα αγόρια γιατί ο κόσμος με κράταγε» είπε η πρώην παίκτρια, ενώ αναφέρθηκε και στον Κωνσταντίνο Βασάλο και το πως άλλαξε η σχέση τους λόγω αυτής της λογικής που ακολουθούνταν στις ψηφοφορίες.

«Στην αρχή τα πήγαινα πολύ καλά με τον Κωνσταντίνο, γιατί του θύμιζα πολύ την αδελφή του και μου το είχε πει. Το πρόσωπο μου, όταν ήταν κι εκείνη πιο μικρή. Κι έτσι ένιωθα πιο οικεία με τον Κωνσταντίνο. Μετά όμως στην πορεία, το έχασα λίγο αυτό μαζί του. Ειδικά όταν τον είχα βγάλει υποψήφιο. Ο Κωνσταντίνος όταν δεν έτρωγε ήταν λίγο πιο οξύθυμος. Η πείνα είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα πραγματικά, αλλά όταν ο Κωνσταντίνος έτρωγε ήταν άλλος εαυτός. Νομίζω όμως ότι ήταν επιλογή μας να πάμε σε αυτό το παιχνίδι. Οπότε είχα συμβιβαστεί με την πραγματικότητα.

Δεν είχε γίνει κάποιος τσακωμός. Θεωρούσα ότι ίσως η παρέα με τον Πάνο που ήθελε να μας βγάλει και έλεγε αυτά. Σε όλες τις υποψηφιότητες μια φορά ήσυχη δεν με άφησαν. Εκτός από τη φορά που είχα κερδίσει την ασυλία που δεν μπορούσαν να με ψηφίσουν φυσικά. Τότε είχα βάλει υποψήφιο τον Κωνσταντίνο, όχι επειδή μου είχε κάνει κάτι, απλά θεωρούσα ότι έπρεπε να υπάρξει μια ψηφοφορία που να είναι μόνο άντρες» αποκάλυψε η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top