0
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη διαφήμιση των εταιρειών ΕΒΓΑ και Παπαδοπούλου στην οποία εμφανιζόταν χάρτης με το Αιγαίο διχοτομημένο στον 25ο μεσημβρινό, πλέον αποσύρθηκε!


Εκτός από την απόσυρση της διαφήμισης όμως, δεν υπάρχει πλέον πουθενά αναρτημένο το προηγούμενο βίντεο με τον επίμαχο χάρτη-φωτογραφία, το οποίο αντικαταστάθηκε από ένα... διορθωμένο και... ούτε γάτα, ούτε ζημιά...

Άλλωστε σε λίγο καιρό κανένας δεν θα θυμάται τί είχε συμβεί.

Ανακοίνωση η unilever κάνοντας λόγο για... εικαστική απεικόνιση!

Η unilever, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το περιβόητο διαφημιστικό σποτ, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, υποστηρίζοντας πως: «Κάναμε μια εικαστική απεικόνιση»!

Σε ανακοίνωσε δε, που εξέδωσε, αναφέρονται τα εξής:

Θα θέλαμε να δηλώσουμε τα εξής: Η εταιρία μας, με αίσθημα ευθύνης δηλώνει απερίφραστα το σεβασμό σε κάθε σύμβολο εθνικής κυριαρχίας και ως εκ τούτου προχώρησε στην άμεση απόσυρση του διαφημιστικού σποτ, στο οποίο μια ατυχής, διόλου ηθελημένη, εικαστική απεικόνιση χάρτη, εκλήφθηκε ως παραποίηση των ελληνικών συνόρων.
Λυπούμεθα ειλικρινά για το ότι το συμβάν αυτό έθιξε το κοινό αίσθημα και αρχές που κι εμείς οι ίδιοι πρωτίστως ενστερνιζόμαστε».


Δείτε το διορθωμένο βίντεο, στο οποίο δεν παρουσιάζεται πλέον ο χάρτης με το διχοτομημένο Αιγαίο:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top