0
Την οργισμένη αντίδραση των «Διάσημων» για μία «βουτιά» που έκανε επάνω στους συμπαίκτες του, θέλοντας να πανηγυρίσει. προκάλεσε ο Γιάννης Σπαλιάρας.


Ο ίδιος είχε εμπλακεί σε άγριο καβγά στα προηγούμενα επεισόδια με τον Κώστα Κο0κκινάκη, ενώ μέσα σε όλα είχε εκφράσει παράπονα πως έχει ενοχλήσεις στη μέση αποφεύγοντας να αγωνιστεί.
Ο Γιάννης Σπαλιάρας κατηγορήθηκε ότι «έπαιξε ανήθικα» και μπήκε στο στόχαστρο των «Διάσημων» για ακόμη μία φορά. 

Θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του, τόνισε ότι δεν δέχεται τέτοιους χαρακτηρισμούς από παίκτες σαν τον Κοκκινάκη που «μαγειρεύουν ψηφοφορίες». 

Αναφέρθηκε δε, στην ψηφοφορία όπου ο πολίστας είχε αλληλοψηφιστεί με τη Νάργες και τόνισε ότι αυτό έγινε για να βγει υποψήφιος ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος και τελικά έφυγε από το παιχνίδι.

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, το μοντέλο και παρουσιαστής δεν δίστασε να «δώσει στεγνά» τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Bo. Αποκάλυψε ότι οι τρεις παίκτες του εκμυστηρεύτηκαν ότι τους είχε ενοχλήσει ο τρόπος που ψήφισαν ο Κοκκκινάκης και η Νάργες σε εκείνη τη ψηφοφορία. Ο Αγγελόπουλος και ο Bo προτίμησαν να μην μιλήσουν καθόλου, ενώ μόνο ο Γιώργος Χρανιώτης προσπάθησε να διαχωρίσει τη θέση του. Ο Κοκκινάκης δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τη στάση των δύο συμπαικτών του, με τους οποίους τόνισε στην κάμερα του «Survivor» ότι έχει πρόβλημα.

Παρά την αναστάτωση που προκάλεσε και τις επιθέσεις που δέχτηκε, ο Γιάννης Σπαλιάρας, στο trailer του σημερινού επεισοδίου, δηλώνει ότι δεν θέλει να φύγει από το παιχνίδι.

«Δεν θέλω να φύγω! Θέλω να παραμείνω!», δηλώνει ο Γιάννης Σπαλιάρας στην κάμερα του «Survivor».

Μένει να δούμε σήμερα τι αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό...

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top