0
Ιδιαίτεροι δεσμοί φαίνεται πως αρχίζουν να δημιουργούνται μετά την ένωση Μαχητών και Διάσημων και πιθανότατα κλίκες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων στο Survivor.


Μετά την ήττα των μαχητών στον αγώνα ασυλίας, οι παίκτες κλήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού να ψηφίσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το Survivor. Οι μαχητές ψήφισαν τον Γιάννη Σπαλιάρα, κάτι που του είχαν ανακοινώσει όπως αποκάλυψε νωρίτερα.

Αυτό που προκάλεσε όμως ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η κίνηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου να κλείσει το μάτι στους διασήμους τη στιγμή που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την πρώτη ψήφο που ήταν για τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Οι διάσημοι άλλωστε ήταν εκείνοι που είχαν στείλει τον Γιάννη Σπαλιάρα στην ομάδα των μαχητών, θεωρώντας τον από τους πιο αδύναμους παίκτες στην ομάδα τους. Αυτή βέβαια η ενέργεια του Κώστα Αναγνωστόπουλου προκαλεί ερωτηματικά και εικασίες για νέα ανάμεικτη κλίκα στο Survivor.

Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στο τέλος του Survivor οι παίκτες θα προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης, ακόμα και κάνοντας συμμαχίες με παίκτες από την αντίπαλη ομάδα.

Δείτε στο βίντεο το χαρακτηριστικό κλείσιμο ματιού του Κώστα Αναγνωστόπουλου στους διασήμους στο 15:45 λίγο μετά το πρώτο χαρτάκι που διάβασε ο Σάκης Τανιμανίδης και έγραφε το όνομα του Γιάννη Σπαλιάρα.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top