0
Στις 14:45 προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος, η πτήση που επαναπάτρισε τον «Κινέζο από τη Θεσσαλονίκη», όπως τον έλεγαν οι συμπαίκτες του, Ορέστη Τσάνγκ.

Φανερά ευδιάθετος, ο Survivor Ορέστης δήλωσε την ικανοποίησή του που θα δει ξανά τα αγαπημένα του πρόσωπα και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν υπομονετικά στις αφίξεις του αεροδρομίου.

Όπως χαρακτηριστικά τους είπε ένα καινούριο ταξίδι, γεμάτο περιπέτειες ξεκινάει με την επιστροφή του στην Ελλάδα και χαρακτήρισε τη συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης ως μια αξέχαστη εμπειρία ζωής.




Λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο για Δομίνικο για Ελλάδα, έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στα social media. Ο Ορέστης ανέβασε μια φωτογραφία που τον απεικονίζει σε μία εξωτική παραλία του νησιού να γράφει καθισμένος στην αμμουδιά τις σκέψεις του.

«Μετά από 89 μέρες, τελειώνει ένα όμορφο ταξίδι… Γεμάτος περιπέτειες, καινούριες γνώσεις χαραγμένες» στο μυαλό και στην ψυχή μου. Ένα καινούριο ταξίδι ξεκινάει…», έγραψε χαρακτηριστικά.


Ο Ορέστης, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση του απο το παιχνίδι είχε εκφράσει τη στεναχώρια του για την αποχώρηση του.

«Το όμορφο ταξίδι του survivor τελείωσε για εμένα...Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Δεν το περίμενα να φύγω στην πρώτη ψηφοφορία. Όμως αφού το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι θέλει να κάτσουν οι συμπαίκτες μου μέσα στο παιχνίδι, εγώ μένει μόνο να το δεχτώ... Κρατάω μόνο τα θετικά από τις ογδόντα τόσες μέρες και προχωράω»!


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top