0
Καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ήταν ο Λάμπρος Χούτος το μεσημέρι της Παρασκευής (26/5), ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.





Αν και αρχικά επιβεβαίωσε ότι ο Ντάνος είναι ο πιο δυνατός παίχτης αγωνιστικά του ριάλιτι, συμπλήρωσε ότι στην συμβίωση είναι ο πιο αδύναμος και ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν η καλύτερη, μιας και έκανε πράγματα που δεν θα έπρεπε.

«Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει βάλει στόχο την πρωτιά, το θέλει πάρα πολύ και είναι πολύ αφοσιωμένος σε αυτό», δήλωσε αρχικά η έτερη καλεσμένη Λάουρα Νάργες.

Μετά η Μελέτη ζήτησε και την γνώμη του Χούτου.

«Νομίζω ότι είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες αγωνιστικά! Όσον αφορά στη συμβίωση τον θεωρώ από τους πιο αδύναμους, στην συμβίωσή του με άλλους και στην επιβίωση που παίζεται με κανόνες γιατί είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης που παίζεται με κανόνες, δεν είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο κάνω ότι θέλω, οπότε του το έχω πει και του ίδιου! Ο Θεός τον έχει προικίσει με σωματικά προσόντα, είναι ένα πολύ δυνατό παιδί, ένα ωραίο παιδί, όπου δεν θα χρειαζόταν μέσα στο παιχνίδι να φερθεί αδύναμα και να παίξει με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι θα έπρεπε να παίζει», δήλωσε.

Όταν η παρουσιάστρια του είπε ότι και ο Γιώργος Χρανιώτης έχει κάνει πράγματα εκτός κανονισμών, ο Λάμπρος Χούτος τόνισε ότι δεν τον ενοχλεί γιατί εκείνος ήταν ειλικρινής από την αρχή και τους είχε πει κάποια πράγματα.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top