0
Χιλιάδες κλικς «χαρίζει» καθημερινά κινεζική εταιρεία σε πελάτες που επιζητούν τα λεγόμενα Likes για να κάνουν πιο προσιτά και ελκυστικά τα προϊόντα τους!


Η κάμερα μπήκε στην «καρδιά» της συγκεκριμένης εταιρείας, η οποία κατέγφραψε το έργο που... επιτελεί...

Όπως φαίνεται μέσα από το βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας Ρώσος δημοσιογράφος, η συγκεκριμένη εταιρία διαθέτει 10.000 κινητά τα οποία επί καθημερινής βάσεως προσφέρει στους πελάτες της απλόχερα κλικ ανεβάζοντας τα προϊόντα τους σε πωλήσεις και κάνοντας τα πιο ελκυστικά.

Η «απάτη» αυτή δεν γίνεται μόνο για τις αξιολογήσεις που έχει να περάσει η κάθε εταιρία – πελάτης της συγκεκριμένης εταιρίας –  αλλά προκειμένου να ανεβάζει και τους πελάτες της.
Κάθε κλικ που προστίθεται σε προϊόν ή υπηρεσία η εταιρία ανεβαίνει σε βαθμίδα διεκδίκησης μεγαλύτερου ποσού στη διαφήμιση.

Μετά από έρευνα που έγινε στο twitter διαπιστώθηκε ότι το 15% των λογαριασμών θα μπορούσε να είναι ψεύτικοι και να «κρύβονται» πίσω από αυτή την εταιρία της οποίας οι εργαζόμενοι – που διασκεδάζουν τη δουλειά τους πάρα πολύ- για να ανεβάσουν την δημοσιότητα άλλων εταιριών και προϊόντων.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top