0
Αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας του Βασίλη Γρίβα τον οποίο χθες (3/5) το πρωί άγνωστοι γάζωσαν με εννέα σφαίρες έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο των Γλυκών Νε΄ρνω, ήταν ο ίδιος του ο γιος.


Τα μάτια του γιου του αποτύπωσαν με κάθε λεπτομέρεια τις στιγμές που άγνωστοι πυροβόλησαν και εκτέλεσαν εξ επαφής τον πρώην μποντιμπίλντερ. Οι εικόνες αυτές αποτυπώθηκαν βαθιά στην παιδική ψυχή του που πολύ δύσκολα θα συνέλθει από το σοκ που υπέστη. Σύμφωνα με την ειδική ψυχολόγο που το παρακολουθεί το παιδί βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ ακόμη ερωτά γιατί να συμβεί αυτό στον μπαμπά του.

«Δυστυχώς το παιδί είδε τον πατέρα του να δολοφονείται, γιατί καθόταν στη θέση του συνοδηγού  και τα έζησε και τα είδε όλα καρέ-καρέ. Είδε ότι ήρθε ο δράστης καλυμμένος με μαύρη κουκούλα και μπροστά του από το παρμπρίζ έριξε μία σφαίρα και στη συνέχεια πήγε στο πλάι από το παράθυρο του μπαμπά του και τον σκότωσε. Ο πατέρας του δεν πρόλαβε να του μιλήσει, δεν πρόλαβαν να ανταλλάξουν κουβέντες, το παιδί τρεμάμενο άνοιξε τη πόρτα του αυτοκινήτου και έχοντας πάνω στα ρούχα του, το αίμα του πατέρα του  που πετάχτηκε από τις σφαίρες που δέχτηκε, έτρεξε να ζητήσει βοήθεια από τους δασκάλους» λέει η κ. Ελπίδα Γεωργακοπούλου στο protothema.gr.

«Ο μικρός έχει υποστεί ένα πολύ δυνατό σοκ, είναι αρκετά τρομαγμένος και έχει πολλά ερωτήματα και απορίες. Συνεχώς με ρωτάει γιατί να συμβεί αυτό στον μπαμπά μου, γιατί σε εμένα, όλα αυτά τα γιατί γυρίζουν μέσα στο μυαλουδάκι ενός παιδιού μόλις 10 ετών και η κατάσταση είναι τόσο δύσκολη που δεν μπορώ να του δώσω τις απαντήσεις που ψάχνει. Δεν είμαστε στη διαδικασία των ερωτήσεων και απαντήσεων με το παιδί γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. αλλά προσπαθούμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το οποίο βίωσε, χωρίς να υπάρχουν ερωτήσεις και απαντήσεις γιατί αυτό δεν είναι καλό για τη ψυχολογία του. Ελπίζω με τον χρόνο η δολοφονία του πατέρα του να γίνει όσο γίνεται πιο ανώδυνη μέσα του. Η μητέρα είναι επίσης σοκαρισμένη και με δική μου υποστήριξη προσπαθεί να  δείχνει ψύχραιμη για να βοηθήσει το παιδάκι της, που στιγματίστηκε η ψυχούλα του. Είναι πάρα πολύ για την οικογένεια του θύματος» προσθέτει στο protothema.gr.

Η κ. Ελπίδα Γεωργακοπούλου  παρακαλεί τους γονείς του σχολείου και τους δασκάλους να αγκαλιάσουν τον 10χρονο μαθητή και να μην τον  αντιμετωπίσουν σαν κάτι «κακό» για το σχολείο τους: «Προς το παρόν το παιδί δεν έχει πάει στο σχολείο, αλλά θα παρακαλέσω τους γονείς στο σχολείο και τους γονείς των συμμαθητών του να μην αντιμετωπίσουν το 10χρονο αγοράκι σαν κάτι "κακό" στο σχολείο, γιατί δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. Δεν πρέπει να υποστεί καμία κακή μεταχείριση από τους συμμαθητές του, ούτε χλευασμό επειδή βίωσε κάτι τέτοιο. Πρέπει να είναι υποστηρικτικό όλο το περιβάλλον στο σχολείο, να τον αγκαλιάσουν για να μπορέσει αυτό το παιδάκι που είδε τον πατέρα του να δολοφονείται να προχωρήσει στη ζωή». 

Δείτε βίντεο: Δολοφονία Γρίβα: Ψάχνουν τους εκτελεστές στα κινητά τηλέφωνα του bodybuilder

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top