0
Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν όσο περνάει ο καιρός, σχετικά με τον μεγάλο νικητή του Survivor.

Μετά τα παιχνίδια του μοντάζ της παραγωγής, τους συνεχείς καβγάδες και τη «μάχη» στο Twitter, οι φανατικοί επιστρέφουν στον αρχικό τους στόχο. Ποιος είναι αυτός; Να χαρίσουν τη νίκη στον αγαπημένο τους παίκτης. Και ενώ η προτίμηση του κοινού σε 2 – 3 συγκεκριμένα πρόσωπα Διασήμων και Μαχητών καλά κρατεί, οι παίκτες που αποχώρησαν παίρνουν κι αυτοί θέση.

Μιλώντας στα περιοδικά και τις τηλεοπτικές κάμερες έχουν εκφράσει τη γνώμη τους αλλά και την… ελπίδα τους να κερδίσει κάποιος συγκεκριμένος παίκτης.

Επτά από τους παίκτες που εγκατέλειψαν τον Άγιο Δομίνικο έχουν ήδη προβεί στις δικές του προβλέψεις. Ποιος πιστεύει ο καθένας εξ’ αυτών πως θα κερδίσει στο Survivor και θα κάνει δικές του τις 100.000 ευρώ;

Ειρήνη Παπαδοπούλου

«Δεν είμαι καλή στις προβλέψεις, άλλωστε το παιχνίδι είναι ανατρεπτικό, μέρα με τη μέρα. Αν, όμως, με ρωτάτε, από την ομάδα μου ποιος πιστεύω ότι θα είναι ο νικητής, θα συμφωνήσω με τις προβλέψεις και θα πω ο Γιώργος Αγγελόπουλος».

Λάουρα Νάργες

Σε αντίθεση με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Λάουρα δεν θεωρεί πως ο νικητής θα ανήκει στην ομάδα των Διασήμων. Η ίδια, δήλωσε σε συνέντευξή της πως η νίκη θα παιχτεί μεταξύ Κωνσταντίνου Βασσάλου και Κώστα Αναγνωστόπουλου. Η Λάουρα είχε υποστηρίξει ότι τη νίκη θα μπορούσε να διεκδικήσει και η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου αλλά… διαψεύστηκε.

Γουίλι Καλβουρτζής

«Θεωρώ ότι θα γίνει μία κόντρα μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. Ελπίζω να το πάρει ο Μάριος γιατί το αξίζει», έχει σχολιάσει.

Ελένη Δάρρα

Η πρώην «Μαχήτρια» θεωρούσε τον Στέλιο Χανταμπάκη δυνατό χαρτί για τη νίκη του Survivor. Το ίδιο και τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο Ιωαννίδη.

Μαριάννα Καλλέργη

Για τη Μαριάννα Καλλέργη ο παίκτης που θα καταφέρει να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο θα προέρχεται από την ομάδα των Διασήμων. Πιο πιθανό νικητή θεωρεί τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Πάνος Αργιαννίδης

«Νομίζω πως ο Μάριος Πρίαμος θα φτάσει στον τελικό, γιατί είναι ένας παίκτης που έχει πάθος και κάνει focus στο παιχνίδι. Ξεχνάει τα πάντα και αγωνίζεται με όλο του το πάθος».

Σόφη Πασχάλη

«Εξαρχής έλεγα η Γιώργος ο Αγγελόπουλος θα κερδίσει ή ο Μάριος. Είναι οι καλύτεροι παίκτες. Θα είμαι υποστηρικτής του Γιώργου, της ομάδας μου», δήλωσε αμέσως μετά την αποχώρησή της.

Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό κοινό;

Από τη μεριά του, το τηλεοπτικό κοινό έχει δείξει την προτίμησή του για τα καλά. Σε κάθε προβολή επεισοδίου του Survivor, τα σχόλια στο Twitter δίνουν και παίρνουν, με έναν παίκτη να ξεχωρίζει. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Παρά το γεγονός πως μερικές εβδομάδες πριν -όταν ο ίδιος έμοιαζε φανερά νευρικός και οξύθυμος- τα σχόλια δεν ήταν και τόσο κολακευτικά, το κλίμα αντιστράφηκε ξανά.
Κυρίως δε μετά τους αγώνες με τους παίκτες του Survivor της Τουρκίας, ο Ντάνος γνώρισε την απόλυτη αποθέωση. Το πιο πιθανό, είναι να δοθεί τεράστια μάχη μεταξύ αυτού και του Μάριου των «Μαχητών» για το έπαθλο.

Ο κόσμος, πάντως, μοιάζει να υποστηρίζει Ντάνο περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παίκτη. Λέτε ο αγαπημένος παίκτης των γυναικών να καταφέρει τελικά να κάνει το έπαθλο δικό του;


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top