0
Με τον Γιώργο Αγγελόπουλος γνωρίστηκαν πέρυσι το καλοκαίρι στη Σκιάθο και εξομολογήθηκε πως δίπλα του ένιωσε ασφάλεια! Το ίδιο διάστημα παίκτρια των Διάσημων βρέθηκε κι αυτή στη Σκιάθο. Ποιά ήταν!


Η τραγουδίστρια Βασιλική Νταντά βρέθηκε τη νύχτα της Τρίτης στο Όλα Ξεκόλλα και εξομολογήθηκε στον Θέμο Αναστασιάδη πως η ίδια και ο Γιώργος Αγγελόπουλος γνωρίστηκαν πέρυσι στη Σκιάθο. Μάλιστα, ο Ντάνος την ξενάγησε με σκάφος στις ομορφιές του νησιού και την έκανε να νιώσει ασφαλής όταν έπιασε το τιμόνι στη φουρτουνιασμένη θάλασσα… 

«Η αλήθεια είναι ότι είχε έρθει να μας ξεναγήσει στη Σκιάθο. Ήταν μεγάλη και καλή παρέα και πραγματικά δεν ένιωθα καθόλου μοναξιά. Εκεί γνώρισα και τον Γιώργο. Η παρέα ήταν λίγο από όλα. Ήταν καλοί φίλοι. Με τον Ντάνο έχουμε πολλούς κοινούς φίλους και βρεθήκαμε σε κοινή παρέα. Πραγματικά, πάλι καλά που ήταν εκεί τη συγκεκριμένη μέρα γιατί είχε τόσο κακό καιρό που τον είχα βάλει να πηγαίνει… κολυμπώντας πήγαινες πιο γρήγορα. 

Δικαιολογημένα έχει fan club. Εκτός από την παρουσία, που είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, είναι πολύ σοβαρό παιδί, πολύ ώριμος, είναι κατασταλαγμένος, ξέρει πολύ καλά αυτό που κάνει και νιώθεις μια ασφάλεια όταν είσαι δίπλα του. Σου βγάζει μια σιγουριά και ένιωσα κι εγώ καλά», εξομολογήθηκε η Βασιλική Νταντά. 

Ποια άλλη βρέθηκε την ίδια περίοδο στη Σκιάθο; «Πρέπει να ήταν και η Ειρήνη Παπαδοπούλου στη Σκιάθο εκείνο το καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν γνωρίζονταν», πρόσθεσε η τραγουδίστρια. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top