0
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Ευρυδίκη Βαάβάνη θεωρούνται οι πιο δυναμικές παίκτριες του Survivor και όχι άδικα!


Καταφέρνουν να σαρώνουν στα αγωνίσματα στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και να χαρίζουν μοναδικά στιγμιότυπα στους τηλεθεατές με τις αναλογίες και την ιδιαίτερη ομορφιά τους. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι οι σέξι «Survivors»!


Η Ειρήνη γεννήθηκε στο Καζακστάν από Έλληνες γονείς και σε ηλικία τεσσάρων ετών εγκαταστάθηκε στο Μενίδι. Τα παιδικά της χρόνια δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει για τις δύσκολες εκείνες στιγμές. ««Δεν κατάγομαι από πλούσια οικογένεια, ούτε υπήρξα καλομαθημένη. Ήμουν όμως, πάντα περήφανη γιατί οι γονείς μου δούλευαν σε δυο δουλειές για να τα βγάζουμε πέρα….» είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Η όμορφη κοπέλα, ωστόσο, ξεχώριζε για τις αθλητικές και μαθησιακές της επιδόσεις, αφού ασχολήθηκε με τεράστια επιτυχία με το χάντμπολ και κατάφερε να μπει στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου.

Η μεγάλη της αγάπη ήταν το τραγούδι. Έκανε τα πρώτα της δειλά βήματα σε περιφερειακά μαγαζιά για να ακολουθήσει η συμμετοχή στης στο μουσικό ριάλιτι του Ant1, «X-Factor». Η κόντρα της, μάλιστα, με τον Γιώργο Θεοφάνους έχει μείνει στη ιστορία των πιο «δημοφιλών τσακωμών» σε ριάλιτι! Αν και δεν κατάφερε να μείνει για πολύ στο δημοφιλές τάλεντ σόου, η παρουσία της εκεί αποτέλεσε εισιτήριό της για τις αθηναϊκές πίστες. Ακολούθησαν συνεργασίες με ηχηρά πρόσωπα ενώ πλέον ήταν αναγνωρίσιμη και στο κοινό.


Με ταλέντο στο χορό, η τραγουδίστρια δηλώνει συμμετοχή και στο «Dancing With The Stars 5», στο οποίο ξεχώρισε και εντυπωσίασε με την ευλυγισία και τις θεικές αναλογίες της. Είναι η ίδια χρονική περίοδος, που τραβά όλα τα φώτα πάνω της με δημοσιεύματα να εξυμνούν την άγρια ομορφιά και το γραμμωμένο κορμί της.

Δεν είναι, ωστόσο, ο μόνος λόγος που η Ειρήνη σχολιάζεται. Η σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη, τον πρώην άντρα της Ντορέττας Παπαδημητρίου, την έχει κάνει να φιγουράρει ουκ ολίγες φορές σε εξώφυλλα περιοδικών. Αν και οι τελευταίες φήμες, την ήθελαν να χωρίζει μαζί του πριν μπει στο «Survivor», άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον το διαψεύδουν, λέγοντας πώς οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι!


Από τα γραφεία του Σκάϊ… στο «Survivor»

Το όνομά της φιγουράρει πλέον στη λίστα με τα πιο σέξι κορίτσια της μικρής οθόνης, ενώ εδώ και δύο μήνες έχει χυθεί αρκετό μελάνι για τις καμπύλες και τη ζωή της. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, από μικρό παιδί αγαπούσε ιδιαίτερα τον αθλητισμό, γεγονός που της έχει δώσει εφόδια για ένα καλοσχηματισμένο σώμα. «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου εμπλέκομαι σε αθλητικές δραστηριότητες.

Οι γονείς μου ευθύνονται και τους ευγνωμονώ γι’ αυτό! Ξεκίνησα όπως όλα τα κοριτσάκια με το μπαλέτο, αλλά εξαιτίας ενός τραυματισμού ασχολήθηκα με την κολύμβηση, σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Αργότερα, ήρθε και ο στίβος. Τολμώ να ομολογήσω πως ήμουν ένα αγοροκόριτσο που στα διαλείμματα του σχολείου έπαιζε ποδόσφαιρο με τα αγόρια» είχε δηλώσει στο παρελθόν η αθλητικογράφος.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την αθλητική δημοσιογραφία, δουλεύει στο κανάλι του Φαλήρου αλλά η μεγάλη της αγάπη είναι το pole dancing και το σερφ. Με αφορμή, μάλιστα, το πρώτο έχει δημιουργήσει και τη δική της σειρά ρούχων και την εταιρία RAD Polewear. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι είναι πρωταθλήτρια στην κολύμβηση ενώ έχει ασχοληθεί πολύ και με τον στίβο.

Η Ευρυδίκη ξεχωρίζει και για τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media και ειδικά στο Instagram. Η καλλονή δεν σταματούσε – πριν μπει στο παιχνίδι -  να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα και να αποσπά χιλιάδες likes και σχόλια που εκθείαζαν την ομορφιά της.











loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top