0
Καλεσμένη στην εκπομπή «Σου-Κου» του ΑΝΤ1 ήταν σήμερα (2/4) η Σόφη Πασχάλη, η οποία μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση με τη Λάουα Νάργες πριν αλλά και μετά το Survivor.


Αφορμή στάθηκαν οι φωτογραφίες κάποιου δημοσιεύματος που ήθελαν τις δύο γυναίκες να είναι καλές φίλες από παλιά. Η γυμνάστρια της γιόγκα όμως ξεκαθάρισε τα πράγματα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το περιοδικό Forma είχε κάνει πέρυσι ένα event στην παραλία στη Βάρκιζα. 

Εγώ συνεργάζομαι με το περιοδικό, η Λαόυρα Νάργες ήταν εκεί λόγω του ομίλου. Ήμασταν σε ένα event καλεσμένες. Όταν πηγαίνουμε όλοι μαζί σε event βγάζουμε φωτογραφίες; Είμαστε φίλοι; Ήμασταν εκεί και σε κάποια άλλα event. Βγάλαμε λοιπόν κάποιες κοινές φωτογραφίες. Δεν είναι ότι δεν γνωριζόμασταν. Είπα δεν ήμασταν φίλες. Άλλο το γνωστές, άλλο το φίλες. Κατάλαβες ποια είναι η διαφορά; Λέω την αλήθεια. Τώρα αν την αλήθεια κάποιος δεν μπορεί να την καταλάβει γιατί την μπερδεύει, δεν είναι δικό μου θέμα». 

Αυτό, όμως που έκανε εντύπωση, είναι η αναφορά της στο τι έφαγε αμέσως μετά την αποχώρηση της. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Κατά τη διάρκεια της διαδρομής έφαγα ένα burger, ένα burritos, δυο πατάτες, ήπια αναψυκτικό γιατί μου είχε λείψει το ανθρακικό… Μετά μου έφεραν και ένα πιάτο μακαρόνια με κρέας, μπιφτεκάκια, τυρόπιτα, τα οποία τα έφαγα όλα. Και θέλω να σας πω ότι έφαγα και 8 muffins»!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο: 


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top