0
Εδώ και αρκετά χρόνια είναι γνωστό στον χώρο της τηλεόρασης ο Στέλιος Χανταμπάκης, καθώς έχει συμμετάσχει σε αρκετές ψυχαγωγικές εκπομπές.


Πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο, ο νεαρός παρουσιαστής συμμετείχε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο «Έψιλον», ενώ πολλοί θα τον θυμούνται να βρίσκεται στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου στο «Star».

Ο Στέλιος είχε κάνει και δική του εκπομπή μαζί με τους φίλους του, μιλάμε φυσικά για το «Wanted» στον ANT1, όπου έβγαλε στην επιφάνεια το αστείρευτο χιούμορ του. Η ψυχή της παρέας- όπως τον αποκαλούν- αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο «Survivor» και όσοι τον παρακολουθούν πιστεύουν πως βρίσκεται στα φαβορί για να κερδίσει στο νησί επιβίωσης. Δυναμικός και μαχητής, ο παρουσιαστής στα 30 του χρόνια έχει καταφέρει να δημιουργήσει και μία υπέροχη οικογένεια.

Η γυναίκα της ζωής του, Όλγα Πηλιάκη, του έχει χαρίσει δύο υπέροχα παιδιά και ο ίδιος έχει φανεί ένας πολύ καλός οικοδεσπότης, αφού μας έχει βάλει πολλές φορές μέσα στο σπίτι του μέσω Instagram. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top