0
Δεν λέει να ησυχάσει ο Στέλιος Χανταμπάκης από ημέρα που αποχώρησε από το Survivor, αφού διαρκώς στο στόχαστρο των social media!


Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση του για την εκπομπή Survivor Panorama ο Στέλιος Χανταμπάκης  κατάφερε να μπει ξανά στο στόχαστρο του κοινού με τα όσα είπε στην Ελενοώρα Μελέτη. Ακόμα και αν παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος του να ειρωνευτεί τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τα έβαλε με το μεγάλο φαβορί του Survivor και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.


«Ήμασταν σε ένα παιχνίδι με ένα έπαθλο. Δεν είναι φυσιολογικό κάποιοι να ενοχληθούν με έναν παίκτη που είναι καλός; Δεν ήμουν ο άνθρωπος που θα έκανε τα πάντα για να κερδίσει το τηλεοπτικό έπαθλο. Ίσως έκανα τα πάντα για να κερδίσω την εκτίμηση όλων των ανθρώπων. Τα πάντα για να κερδίσω τους συμπαίκτες μου, τα πάντα για να κερδίσω τα παιδιά από την αντίπαλη ομάδα και τα πάντα για να κερδίσω τον κόσμο", σχολίασε ο Στέλιος Χανταμπάκης πριν αναφερθεί στην κόντρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

"Όταν είμαστε 12 διαφορετικοί άνθρωποι χωρίς κανόνες, χωρίς διαιτητή, απλά συμβιώνουμε, δεν μπορεί κανένας να απαγορεύσει το λόγο σε ένα γεύμα, την ώρα του φαγητού και όταν δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Δεν είχε ξαναειπωθεί να μη μιλήσουμε. Πήγα να μιλήσω στον Κοκκινάκη "γιατί ρε παιδί μου, αφού κάποιοι θέλανε να φάμε και κάποιοι δεν θέλανε, μήπως θα μπορούσαμε να βρούμε τη λύση να μαγειρέψουμε το μισό φαγητό»;


Μου λέει ο Αγγελόπουλος να μη μιλήσουμε τώρα να το λύσουμε μετά. Νιώθω εκείνη τη στιγμή μια αύρα που δεν έχει ξαναγίνει και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο. Γιατί μου λες να σκάσω με όμορφο τρόπο, εκείνη τη στιγμή εγώ αυτό ένιωσα. Στο καπάκι ακούω το είναι ιερή στιγμή, όπως το γνωρίζεις εσύ έτσι το γνωρίζω κι εγώ, τι θα πει ιερή στιγμή. Αλλά δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ μέχρι τώρα κι επίσης δεν μπορείς αν το επιβάλεις σε κάποιον που δεν είναι οικογένειά σου", είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top