0
Πολλοί απόρησαν γιατί η Λάουρα στο τελευταίο συμβούλιο των Διάσημων δεν έδωσε τη συνηθισμένη της ψήφο στον Ντάνο, αλλά προτίμησε τον Κοκκινάκη.


Και ο γνωστός πολίστας ψήφισε με τη σειρά του τη Λάουρα όμως η κίνησή του αυτή θεωρήθηκε λογική καθώς η Νάργες είναι η πιο αδύναμη παίκτρια των διασήμων.

Ήταν όμως έτσι τα πράγματα ή οι δυο τους είχαν μελετήσει τις κινήσεις τους; Την απάντηση έδωσε χθες ο δαιμόνιος Τσανγκ ο οποίος έσπαγε το κεφάλι του να βρει τον λόγο για τον οποίο άλλαξε ψήφο η Λάουρα και τελικά τον βρήκε. 


Τα πράγματα είναι πολύ απλά, λίγοι, όμως, έδωσαν σημασία. Κι αυτό λόγω του χαμού –και του ενθουσιασμού- μετά την ανακοίνωση πως ο Χούτος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τον Τσανγκ Λάουρα και Κοκκινάκης γνωρίζοντας τη δυναμική του Ντάνου είχαν στόχο να βγουν όχι τρεις, αλλά τέσσερις υποψήφιοι προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο νησί.

Τα πράγματα λοιπόν έχουν ως εξής:  Το μόνο βέβαιο ήταν πως οι Διάσημοι θα ψήφιζαν μαζικά προς αποχώρηση τον Ντάνο. Αν αυτό συνέβαινε τελικά, το τέλος ήταν προδιαγεγραμμένο είτε για την Λάουρα είτε για τον Κοκκινάκη.

Αν ο Ντάνος ήταν ο μοναδικός που θα έβγαινε από την ομάδα υποψήφιος, οι δύο που θα τον συνόδευαν θα ήταν ο Κοκκινάκης και η Λάουρα. Και οι δύο παίκτες το γνώριζαν καλά αυτό.

Ο Χρανιώτης, που κέρδισε την ασυλία, έχοντας ξεκαθαρίσει πως θα ψήφιζε με αγωνιστικά κριτήρια, θα έριχνε στην ψηφοφορία του κοινού τη Λάουρα. Ο Bo από την άλλη, που επίσης είχε ασυλία, δε θα μπορούσε να ψηφίσει τον φίλο του τον Χούτο κι έτσι ο κλήρος θα έπεφτε στον Κοκκινάκη.

Αποτέλεσμα; Οι δυο τους θα ήταν υποψήφιοι με τον Ντάνο, πράγμα που σημαίνει πως ένας από εκείνους θα αποχωρούσε.

Κατάλαβαν λοιπόν ότι ένας τρόπος υπήρχε για να παραμείνουν και οι δυο νησί: Αν κατάφερναν η Λάουρα να πάρει τις ίδιες ψήφους με τον Ντάνο προκειμένου ο Χρανιώτης να αναγκαστεί να ψηφίσει κάποιον άλλο. Και ποιος θα ήταν αυτός; Σίγουρα, όχι η Ευρυδίκη…

Έτσι, όπως αποδείχθηκε στην καταμέτρηση, ούτε Λάουρα ούτε ο Κοκκινάκης έδωσαν την ψήφο τους στον Ντάνο, σε αντίθεση με τους Βαλαβάνη, Χούτο και Bo.

Συνεπώς, με τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση, οι δυο τους είχαν πιθανότητες να παραμείνουν στο παιχνίδι, κάτι που δε θα συνέβαινε αν είχαν απέναντί τους μόνο τον Αγγελόπουλο.

Αν συνέβη κάτι τέτοιο, ή απλώς το φαντάστηκε ο Τσανγκ θα φανεί στην πορεία. Ο Ορέστης πάντως, όπως θα δείτε και στο βίντεο είναι σίγουρος…

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top