0
Σάλος έχει ξεσπάσει στο Survivor, μετά τις αποκαλύψεις πως οι παίκτες έπαιρναν φαγητό εκτός παραγωγής, δηλαδή, κατά παραγγελία απ' έξω κατά το κοινώς λεγόμενο.


«Ό,τι έγινε στον Άγιο Δομίνικο μένει στον Άγιο Δομίνικο», είχε πει η Σόφη Πασχάλη σε συνέντευξή της μετά την αποχώρηση της από το «Survivor». Τις τελευταίες ημέρες πριν αποχωρήσει από το νησί των «Διάσημων» είχε αναφερθεί με μισόλογα στον Γιώργο Αγγελόπουλο, τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έχει χάσει την αξιοπιστία του. Ωστόσο, οι τηλεθεατές αδυνατούσαν να καταλάβουν σε τι είχε φταίξει ο Σκιαθίτης προπονητής θαλάσσιου σκι.

Μιλώντας στην κάμερα του «Survivor», η Σόφη Πασχάλη είχε ισχυριστεί ότι ο Ντάνος ψάρεψε ένα ψάρι και το μοιράστηκε με συγκεκριμένα άτομα της ομάδας. Μήπως όμως αναγκάστηκε να «βαφτίσει»... ψάρι το φαγητό που όπως αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης, εξασφάλισαν δύο φορές οι «Διάσημοι» και μία φορά οι «μαχητές» από τα γύρω χωριά, κατά παράβαση των κανονισμών; Γιατί πώς θα μπορούσε να μιλήσει ανοιχτά για το καρβέλι ψωμί  ή για το σάντουιτς που όπως αποκαλύφθηκε είχαν πάρει οι «Διάσημοι» από τους ντόπιους, κάτω από...τη μύτη της παραγωγής;

Μήπως αυτός ήταν ο λόγος που η Σόφη Πασχάλη είχε απομακρυνθεί από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και αρνήθηκε να τον αγκαλιάσει κατά την αποχώρησή της από το συμβούλιο; Άλλωστε όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο Down Town, μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι: «Δεν θα μιλήσω για το τι έχει γίνει. Μπορεί να μην είναι ψάρι, να είναι κάτι άλλο. Ποτέ δεν θα πω τι ήταν. Ας το πει κάποιος άλλος. Αρκετά είπα, έχω ήδη βρει τον μπελά μου».

Τα υπονοούμενα των «Διάσημων» για τον Ντάνο σε παλαιότερο συμβούλιο

Μετά τις αποκαλύψεις του Σάκη Τανιμανίδη, στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, φαίνεται ότι το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται. Ίσως και να δικαιολογείται εν μέρει η ξαφνική αλλαγή της στάσης των «Διάσημων» απέναντι στον Γιώργο Αγγελόπουλο. 

Σε παλαιότερο συμβούλιο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Σόφη Πασχάλη και ο Στέλιος Χανταμπάκης είχαν πει ότι ο Αγγελόπουλος αρκετές φορές είχε "συλληφθεί" από τους συμπαίκτες του να μην φέρεται ομαδικά, ενώ άφησαν υπονοούμενα πως με δική του πρωτοβουλία κάποιοι παίκτες έφαγαν κρυφά από τους άλλους. 


Μεταξύ των επιχειρημάτων που ακούστηκαν ήταν και το ότι έχει αρχηγικές τάσεις. Ο ίδιος ο Αγγελόπουλος υπερασπίστηκε τον εαυτό του, λέγοντας: «Δεν θα καθίσω να αναιρέσω τις αξίες που έχω σαν άνθρωπος».

Η εξαφάνιση της κουβέρτας της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Πώς εξασφάλιζαν το φαγητό από τους ντόπιους οι «Διάσημοι» και οι «μαχητές»; Την απάντηση έδωσε ο Σάκης Τανιμανίδης που όπως τόνισε, οι παίκτες αντάλλασσαν το φαγητό με πράγματα που είχαν στην καλύβα τους. Προφανώς, η κουβέρτα της Ειρήνης Παπαδοπούλου που είχε εξαφανιστεί ξαφνικά να ήταν ένα από τα προϊόντα που δόθηκαν για ένα ψωμί και για ένα σάντουιτς. 


Η ανάρτηση του Χανταμπάκη

Ωστόσο περιπλέκει τα πράγματα η ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη, έπειτα από τη «βόμβα» που έριξε ο Σάκης Τανιμανίδης στο χθεσινό συμβούλιο. Ο Χανταμπάκης παράδεχτηκε ότι ήταν ανάμεσα στους παίκτες που έφαγαν από το καρβέλι αλλά ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν το πήρε ο Αγγελόπουλος.


«Για να μην παρεξηγηθώ και βγω "Άγιος", ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που έφαγε από το ψωμί που είπε ο  Γ. Αγγελόπουλος (και δεν το πήρε ο ίδιος)... Θα παρακαλέσω την παραγωγή από εδώ και πέρα όταν λέει κάτι, αν θέλει να πει κάτι, να ισχύει... Γιατί αλλιώς τα κάνει χειρότερα τα πράγματα», έγραψε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Στέλιος Χανταμπάκης επιστρέφει στην Ελλάδα.

Η απολογία του Ντάνου και η «σιωπή» των «Διάσημων»

Ο Αγγελόπουλος πάλι, ήταν ο μοναδικός παίκτης της ομάδας των «Διάσημων» που θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος. Με απολογητικό ύφος διαβεβαίωσε τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά και τους ανθρώπους της παραγωγής ότι δεν πρόκειται ποτέ ξανά να εξασφαλίσουν φαγητό με αυτόν τον τρόπο.

«Κάποιος από εμάς πήρε μία πρωτοβουλία. Σαφέστατα είναι εκτός κανονισμών και από τότε το αφήσαμε ως είχε. Και δεν έγινε ξανά. Είναι και επικίνδυνο να το κάνεις αυτό. Και σε καμία περίπτωση, αυτοί που τα φάγαμε, ούτε τότε, ούτε γενικά μπορεί να ταΐσουν μία ομάδα», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όση ώρα ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλούσε, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κουνούσε το κεφάλι της, σαν να μην πίστευε αυτά που άκουγε. 

Οι υπόλοιποι παίκτες, όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, απέφυγαν να αναφερθούν στο θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, ο Κώστας Κοκκινάκης αντέδρασε και προσπάθησε να διαχωρίσει τη θέση του από τέτοιου είδους πρακτικές. Το συγκεκριμένο απόσπασμα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κόπηκε στο μοντάζ.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top