0
Έγινε και αυτό! Οι Τούρκοι «απαγορεύουν» στον Α/ΓΕΣ, Αλκιβιάδη Στεφανή, να πραγματοποιεί επισκέψεις στα νησιά νησίδες Οινούσσες, Παναγία, Φούρνους και Ικαρία και να επιθεωρεί τις εκεί δυνάμεις της Ακτοφυλακής γιατί όπως λένε «ανήκουν» στη τουρκική νομαρχία Αϊδινίου!Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Ο Α/ΓΕΣ επισκέφτηκε στις 30 Μαρτίου τα νησιά για να επιθεωρήσει τους Εθνοφύλακες

Μάλιστα η Άγκυρα ενοχλείται διότι «δίδεται στατιωτική εκπαίδευση και στους κατοίκους των νησιών τα οποία ανήκουν στην τουρκική Δημοκρατία όπως και τα υπόλοιπα 14 που όλα μαζί τα έχει καταλάβει η Ελλάδα»!

«Έχουν δώσει οπλισμό, στολές και πυρομαχικά στους πολίτες και τους εκπαιδεύουν σαν στρατιώτες, μας προκαλούν και μας επιδεικνύουν της ελληνική Σημαία. Ο Στεφανής ήρθε στο νησί Hursit (ενννοεί τους Φούρνους) και πόζαρε μαζί με Έλληνες στρατιώτες»

Να θυμίσουμε ότι Περιοχές Ευθύνης των 79 ΑΔΤΕ και 88 ΣΔΙ επισκέφθηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Πεζικού του ΓΕΣ Υποστράτηγο Δημήτριο Μπουζέλο και τον Διευθυντή Μηχανικού του ΓΕΣ Υποστράτηγο Νικόλαο Λάλο.

Στην Περιοχή Ευθύνης της 79 ΑΔΤΕ, επισκέφθηκε το Φυλάκιο «ΦΟΥΡΝΩΝ» έδρα του 4ου Λόχου του Τάγματος Εθνοφυλακής ΑΓΙΟΥ ΚΗΡΥΚΟΥ.

Συγκινητική η παρουσία Εθνοφυλάκων, οι οποίοι παρευρέθηκαν, σε ημέρα και ώρα εκτός προγράμματος εκπαίδευσης τους και καταδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ετοιμότητας και προσφοράς προς την Πατρίδα.

Στην Περιοχή Ευθύνης της 88 ΣΔΙ, επισκέφθηκε τη Διοίκηση Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΟΥ, το Στρατηγείο του Σχηματισμού στη ΛΗΜΝΟ, το 290 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού και τον 88 Λόχο Αντιαρματικών.

Ο Αρχηγός επικοινώνησε με το σύνολο του προσωπικού και διαπίστωσε το άριστο επίπεδο της επιχειρησιακής ετοιμότητας, το εξαιρετικό ηθικό, την αισιοδοξία και τη λεβεντιά που το διακατέχει.loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top