0
Ο Πάνος Αργιανίδης, αφού έθαψε καλά, καλά, τον Γιάννης Σπαλιάρα, λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor, προσπάθησε με ένα... παράξενο επιχείρημα να καθαρίσει τον εαυτό του από αυτό το... στίγμα.  


Ανέβασε ένα κείμενο στο facebook, που η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να ακολουθήσεις το σκεπτικό του.

Μέσα από κείμενο που δημοσίευσε στο facebook, ο Πάνος Αργιανίδης αναλύει το σκεπτικό της στρατηγικής του με ένα τρόπο που… ζαλίζει. Διαβάστε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…


«Αστέρια μου θέλω να ξέρετε ότι όταν είσαι Μαχητής και βλέπεις το τέλος να έρχεται πρέπει να έχεις την δύναμη και το θάρρος να είσαι ένα βήμα μπροστά από την αντίληψή των άλλων… Σήμερα ειπώθηκαν πολλά… και πολλοί έβγαλαν γρήγορα συμπεράσματα χωρίς να σκεφτούν… ότι η στρατηγική Θέλει σκέψη κ προγραμματισμό για να αποδώσει… και για ακόμη μία φορά πέτυχε και θα το δείτε!!!

1. Δεν είμαι τόσο αφελής να εκθέσω τον Γιάννη την ώρα του παιχνιδιού και ειδικά στην έναρξη του αγώνα που οι κάμερες είναι στην εκκίνηση.
2. Έχω ήδη μιλήσει με Γιάννη από προηγουμένη μέρα για την σημασία της παρουσίας του και την αποχώρηση μου και το πως πρέπει να φερθεί σε κάθε μαχητή για να τους εμψυχώσει.
3. Δεν είναι τυχαία η αποδοχή μου στην αρχή του αγωνίσματος ότι η φωνή της λογικής λέει ότι ο Βασάλος και ο Κώστας είναι δυνατοί παίκτες και ότι εγώ θα αποχωρήσω.
4. Η ένταση μου μέσα στον αγώνα με Βασάλο και Τσανγκ που δεν τα πήγαν καθόλου καλά στο αγώνισμα αυτόματα με έριξε σαν προσωπικότητα, ανέβασε όμως τα παιδιά που θα συνέχιζαν στο παιχνίδι.
5. Η θετική μου άποψη και αγκαλιά με Ελισάβετ και Σάρα που επίσης δεν πήγαν καλά στον αγώνισμα, δείχνει τη θετική μου προσπάθεια να τις υποστηρίξω στα μάτια των οπαδών της ομάδας.
6. Τέλος, ο μόνος που έμενε να ιντριγκάρω το κοινό του και να απογειωθούν όλοι οι μαχητές ήταν ο Γιάννης… και σε αυτό βοήθησε η συζήτηση με ΜΠΟ που έγινε στη μέση του παιχνιδιού που η ομάδα μας δεν είχε καλή εικόνα… και όχι στην αρχή με Χούτο.

Αποτέλεσμα στρατηγικής: αποχώρηση δίκη μου από συμβούλιο χωρίς καμία αναφορά στην ήττα των Μαχητών και στις όχι καλές εμφανίσεις των παιδιών, άλλα ούτε και στην κακή εμφάνιση του Γιάννη που θα είναι αυτός που πρέπει να εμψυχώνει πλέον στα επόμενα παιχνίδια ασυλίας… Όλος ο αρνητισμός φεύγει με την αποχώρηση μου και η ομάδα των Μαχητών εξυψώνετε στα μάτια του κόσμου όπως κ ο Γιάννης… Αυτό είναι στρατηγική και ομαδικότητα!

Σας ευχαριστώ αδέρφια και ότι και αν αμφισβητήσετε, το αποτέλεσμα είναι ότι αγαπάμε Μαχητές… Αυτό για μένα είναι δικαίωση… Καληνύχτα αστέρια…».


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top