0
Οι Μαχητές στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης (11/4) ήταν οι μεγάλοι νικητές κατακτώντας το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ήταν αυτός που έγινε αποδέκτης μιας ευχάριστης έκπληξης μεν, η οποία του επιφύλασσε ένα συγκινητικό δε, γράμμα που έλαβε. 

Η Ζωή ΤΖάνη, personal trainer στο επάγγελμα, είναι αυτή που βρίσκεται πίσω από το συγκινητικό γράμμα στον Γιάννη Σπαλιάρα.

Ζωή και Γιάννης, ήταν μαζί πριν το γνωστό μοντέλο φύγει προς... Άγιο Δομίνικο μεριά, και όπως φαίνεται λείπει στην ξανθιά καλλονή που ανέβασε φωτογραφία μαζί του και την Τετάρτη (12/4), γράφοντας: "Σπάνια τυχαίνει να χεις δίπλα σου ανθρώπους που να καταφέρνουν με το περαςμα του χρονου να σε συγκινούν και να σε κάνουν να έχεις ακόμα πιο δυνατά συναισθήματα γι αυτούς . Επειδή νιώθω απεριόριστη χαρά μέσα μου που παίρνω τόση αγαπη θέλω να μοιραστώ με όλους τους διαδικτυακούς μου φίλους ότι η αγάπη είναι το πιο αγνό συναίσθημα και όταν καταφέρεις να λατρέψεις κάποιον όπως πραγματικά είναι χωρίς να προσπαθήσεις να τον αλλάξεις τότε θα είσαι κερδισμένος και θα έχεις ζήσει το απόλυτο ... Αυτο το απόλυτο εγώ το ενιωσα ... Αφήστε τους εγωισμούς και ξεκινήστε να εκφράζεται τα πραγματικά σας συναισθήματα και έτσι θα ζείτε αληθινά .. Σπαλ".












loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top