0
Πλήγμα ανεπανόρθωτο αποτελεί για τους Μαχητές η αποχώρηση του καλύτερου παίκτη του Survivor, όπως αποδεικνύεται από τα στατιστικά, ο οποίος συμμετείχε στη δική τους ομάδα.


Ο λόγος βέβαια για την Ειρήνη Κολιδά, η οποία μετά το αναπάντεχο τροχαίο ατύχημα, ήταν αδύνατο να μείνει στον Άγιο Δομίνικο, αφού έσπασε δύο πλευρά.

Η γυμνάστρια των Μαχητών είχε το μεγαλύτερο ποσοστό νικών από όλους τους παίκτες που συνέχιζαν έως εκείνη τη στιγμή, καθιστώντας τη δικαίως, ως MVP του Survivor.

Η Ειρήνη έφυγε από την παραλία με 41 νίκες σε 62 αγώνες που έδωσε, με ποσοστό νικών δηλαδή στο 66,1%... και από πίσω της ακολουθούν οι Στέλιος Χανταμπάκης και Ειρήνη Παπαδοπούλου, την ώρα που η Λάουρα Νάργες είναι τελευταία με 13 νίκες σε 40 αγώνες (32,5%).

Πιθανότατα να υπάρχει ένσταση στο "πολυτιμότερος παίκτης του Survivor" καθώς η Κολιδά για παράδειγμα έδινε μάχες με την Λάουρα ενώ ο Μάριος με τους δυνατούς άνδρες των Διάσημων.

Ωστόσο από τη στιγμή που οι ομάδες είναι μικτές και οι νίκες μετρούν το ίδιο, η Ειρήνη ήταν η πιο πολύτιμη με βάση τη στατιστική.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ


ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ

Το πρόβλημα για τους Μαχητές μεγαλώνει καθώς και ο δεύτερος καλύτερος παίκτης τους τραυματίστηκε στο τροχαίο. Ο λόγος για τον Μάριο Ιωαννίδη ο οποίος θα μείνει για τουλάχιστον ένα μήνα εκτός παιχνιδιού και είναι άγνωστο αν θα επανέλθει.

Πλέον, το καλύτερο ποσοστό το έχει η Σάρα (51,5%), ενώ ακόμα ένας παίκτης είναι οριακά πάνω από το 50%. Συγκεκριμένα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που έχει 34 νίκες και 33 ήττες.

Την ίδια ώρα οι Διάσημοι έχουν έξι παίκτες με περισσότερες νίκες από ήττες, ενώ οι τρεις από αυτούς έχουν ποσοστό πάνω από 60%. Γίνεται αντιληπτό ότι αν δεν υπάρξει ανακατανομή των ομάδων, τα αγωνίσματα θα χάσουν το ενδιαφέρον τους.

ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ


ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top