0
Το τελευταίο διάστημα μπορεί να... ξεκατινιάζονται, αλλά οι πέντε συμμετέχοντες του Survivor που θα δούμε πιο κάτω, χωρίς αμφιβολία, είναι αυτό που θα μπορούσε να πει κανείς, eye candy. 


Βρίσκονται στον Άγιο Δομήνικο εδώ και ένα μήνα περίπου και οι αλλαγές τους «α λα ναυαγός» -βλέπε Tom Hanks στην ομώνυμη ταινία για την οποία έχει κερδίσει και Όσκαρ- έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται αισθητές. 

Ποιός λοιπόν είναι ο καλύτερος, ο πιο hot, ο πιο όμορφος παίχτης που μοιάζει να έχει γεννηθεί για να ζει στη ζούγκλα; Γιατί ναι, σε κάποιους από αυτούς πάει πολύ η.. «ανεμελιά» και θα θέλαμε να μείνουν για πάντα στο νησί.



Γιώργος Αγγελόπουλος


Είναι το καλό, λαϊκό, τίμιο παιδί των διασήμων, που όμως μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από ταινία του Hollywood. Το γυμνασμένο σώμα, τα ανοιχτόχρωμα μάτια και το σοκολατένιο μαύρισμα που έχει αποκτήσει (από τον ήλιο ή την έλλειψη σφουγγαριού, κανείς δεν ξέρει) ανεβάζουν κατά πολύ το level του hotness. Ναι, θα θέλαμε να ναυαγήσουμε σε ένα νησί μαζί του. Άλλωστε ξέρει να πιάνει και ψάρια.

Κώστας Κοκκινάκης


Είναι ψηλός, γυμνασμένος, κούκλος και τα μακριά, ανέμελα μαλλιά του τον κάνουν να δείχνει ακόμα πιο «ναυαγός». Έξτρα πόντοι για το γεγονός ότι απέχει από κάθε είδους τσακωμό. Κάθε μέρα που περνάει, το νησί τον κάνει να θυμίζει ακόμα περισσότερο Ταρζάν και ναι, θα θέλαμε να μας σώσει αν ναυαγήσουμε σε ένα εξωτικό μέρος.

Γιάννης Σπαλιάρας


Αχ, αυτό το αγόρι, πόσο potential χαμένο. Φυσικά και είναι όμορφος, το πιο ανέμελο στιλ που έχει –αναγκαστικά- υιοθετήσει του πηγαίνει πολύ, αλλά όχι, σε καμία περίπτωση δεν θα τον επιλέγαμε ως το άτομο που θα ναυαγήσει μαζί μας, καθώς δεν είναι και ο πιο ικανός στο νησί. Άσε που θα φοβόμασταν να μείνουμε μόνες μαζί του (ας θυμηθούμε όλοι τη δήλωσή του ότι έχει κάνει έρωτα με 4.000 γυναίκες).

Γιώργος Χρανιώτης


Μοιάζει να έχει γεννηθεί για να ζει στη ζούγκλα. Ο ηθοποιός, ο οποίος μας είναι συμπαθέστατος, δείχνει μέρα με τη μέρα όλο και πιο όμορφος με το μαύρισμα και τις μπαντάνες στα μπουκλάκια του. Μάλλον η ενέργεια από τον ήλιο όντως του κάνει καλό.

Στέλιος Χανταμπάκης


Δεν του το «είχαμε», αλλά να που η αποχή από το αφρόλουτρο του πάει πολύ. Ίσως είναι τα μάτια του που αναδείχθηκαν μέσα από το μαύρισμα, ίσως να είναι και οι χειρονακτικές εργασίες. Όπως και να έχει το point είναι πως είναι πολύ, πολύ όμορφος.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top