0
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της εκτέλεσης του εμπόρου ναρκωτικών Allhes Mohamed στα Εξάρχεια το καλοκαίρι του 2016, έχουν στα χέρια τους σοβαρές ενδείξεις όχι όμως αποδείξεις, για την εμπλοκή γνωστού αναρχικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχουν προχωρήσει τις έρευνες, με αποτέλεσμα, τόσο από πληροφορίες όσο και από παρακολουθήσεις φυσικές και τεχνικές, να έχουν καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο όσον αφορά στην εκτέλεση του Αιγύπτιου ναρκεμπόρου, που ήταν γνωστός στην πλατεία Εξαρχείων με το προσωνύμιο “Χαμπίμπι” και είχε εμπλοκή σε επεισόδια με αναρχικούς που θέλουν να διώξουν τα “κυκλώματα του θανάτου” από την πλατεία Εξαρχείων.

Το πρόσωπο για το οποίο οι αστυνομικοί έχουν ενδείξεις εμπλοκής στην δολοφονία του Αιγύπτιου, πλην όμως δεν διαθέτουν την παραμικρή απόδειξη, είναι πρόσωπο γνωστό στον αντιεξουσιαστικό χώρο, καθώς πριν από περίπου μια δεκαετία είχε συλληφθεί σε περιοχή του Δήμου Αθηναίων για ποινικό αδίκημα, το οποίο όμως αποδείχθηκε πως είχε σχέση με το λεγόμενο εγχώριο “αντάρτικο πόλης”.

Οι ίδιες πηγές πληροφόρησης αναφέρουν πως τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στης 16 Ιουνίου του 2016 για να σκοτώσουν οι δράστες σε πεζόδρομο των Εξαρχείων τον “Χαμπίμπι”, είναι όπλα-ταυτότητα, καθώς πρόκειται για ένα πιστόλι παλιού στρατιωτικού διαμετρήματος κι ένα επίσης παλιό περίστροφο των 32 χιλιοστών.

Μάλιστα δυο εβδομάδες πριν την δολοφονία του γνωστού εμπόρου ναρκωτικών, είχαν προηγηθεί σοβαρά επεισόδια ακόμα και απαγωγή ατόμου με ποινικό παρελθόν, μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών και αντιεξουσιαστών που αντιδρούν στο εμπόριο θανάτου.

Επίσης λίγες ημέρες έπειτα από την δολοφονία του Χαμπίμπι, αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα ανάληψη ευθύνης από την πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση “Ένοπλες Ομάδες Πολιτοφυλάκων”.Πρόκειται για μια οργάνωση “βιτρίνα” καθώς εκτιμάται από τους αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής, πως η συγκεκριμένη ομάδα συγκροτήθηκε μόνο για την δολοφονία του εμπόρου ναρκωτικών και άμεσα διαλύθηκε, ενώ τα δυο όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην εκτέλεση επίσης άμεσα εξαφανίσθηκαν: “...πρόκειται για οργάνωση ενός χτυπήματος. Δεν θα την ξαναδούμε. Δημιουργήθηκε μόνο για το συγκεκριμένο σκοπό και αυτοδιαλύθηκε εις τα εξ' ων συνετέθη”, λέει με νόημα στο “Newsit.gr”, αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Οι αστυνομικοί πεπεισμένοι πια για την εμπλοκή του γνωστού Αναρχικού στην δολοφονία του ναρκέμπορου ψάχνουν αποδείξεις για την εμπλοκή του προκειμένου όταν και εφόσον βρεθούν τα πειστήρια να των οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top