0
Μετά τον Γιάννη Σπαλιάρα ένας ακόμη παίκτης των Διάσημων είναι πολύ πιθανό να μετακινηθεί στην ομάδα των Μαχητών.


 
Η τραγουδίστρια, όπως δήλωσε, νιώθει πως κανένας από τους συμπαίκτες της δεν την υπολογίζει και πως όλοι προσπαθούν να τη «χειριστούν» προς όφελός τους.

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, λοιπόν, τα άτομα της λεγόμενης «κλίκας», με τη συμπεριφορά τους, την έχουν απομονώσει και η ίδια νιώθει, πλέον, «ξένο σώμα» στην ίδια της την ομάδα.

Αυτός ήταν, άλλωστε, κι ο λόγος που ζήτησε πριν λίγες ημέρες από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν για να μετακινηθεί στην ομάδα των «Μαχητών».
«Ήθελα να πάω στην άλλη ομάδα και γι’ αυτό προτάθηκα από μόνη μου. Ισχύει αυτό για πολλούς λόγους. Ένας λόγος είναι ότι θα ήθελα να βοηθήσω... Επίσης, έχω αισθανθεί ότι η αλήθεια μου μπορεί να ενοχλεί και την έχω καταπιεί πολλές φορές και δεν θα ήθελα να νιώθω καταπίεση. Θα ήθελα περισσότερη αλήθεια, να μιλάμε στρέιτ ο ένας στον άλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Το αποκορύφωμα για την τραγουδίστρια ήρθε χθες, Τετάρτη (05/04/2017), όταν και αρνήθηκε να αγωνιστεί στο αγώνισμα για το έπαθλο της επικοινωνίας.
Αν και ισχυρίστηκε πως δεν μπορούσε να λάβει μέρος επειδή πονούσε στη μέση της, λίγο αργότερα αποκάλυψε την αλήθεια on camera: Ότι, πλέον, ανήκει στην ομάδα των «Μαχητών»!


Όπως είπε, δεν αγωνίστηκε γιατί ήθελε να δείξει τη δυσαρέσκειά της στους συμπαίκτες της για τον τρόπο του τη μεταχειρίζονται στο παιχνίδι, αλλά και για να βοηθήσει τους «Μαχητές» να κερδίσουν το έπαθλο, γιατί το είχαν μεγαλύτερη ανάγκη.


Η συνέχεια της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.


Θα αντέξει η Ειρήνη Παπαδοπούλου ή θα αποχωρήσει οικειοθελώς;
Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, πως η συντριπτική πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού - από ό,τι φαίνεται τουλάχιστον από τα μηνύματα στα social media - τη στηρίζει, και μάλιστα φανατικά. 

ΠΗΓΗ

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top