0
Τέλος στην... επώδυνη προσμονή των μπαίνει σήμερα (18/4) για τα εκατομμύρια των φανατικών φίλων του Survivor, που επιστρέφει στις οθόνες του ΣΚΑΪ.


Η έξτρα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ του Πάσχα, προσέφερε συγκινήσεις, αλλά διέγειρε ακόμη περισσότερο την περιέργεια για τα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι.

Το νέο επεισόδιο αναμένεται άκρως ενδιαφέρον, με πολλές αποκαλύψεις και απρόοπτα. Απόψε θα ανακοινωθεί και επίσημα η αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, τα λεγόμενα της οποίας πιθανόν να φωτίσουν πολλά απ’ όσα έγιναν τις τελευταίες, ειδικά, ημέρες. Η Ειρήνη είναι σαν θηρίο στο κλουβί, καθώς έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι από την περασμένη εβδομάδα, αλλά μόνο μετά την προβολή του σημερινού επεισοδίου θα μπορεί να επικοινωνήσει πλήρως με τον «έξω κόσμο». Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύντροφός της Κώστας Πηλαδάκης, ή όποιος άλλος από την οικογένειά της θελήσει να ταξιδέψει για να την συναντήσει στον Άγιο Δομίνικο, θα μπορεί να το κάνει μόνο μετά την επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησης.

Το ενδιαφέρον απόψε είναι τι θα πει στο συμβούλιο η Ειρήνη, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ενημερώσει τις δύο ομάδες για την αποχώρηση και πώς η γνωστή τραγουδίστρια ενημέρωσε νωρίτερα, έναν - έναν, τους συμπαίκτες της στην παραλία των Διάσημων.

Η αποχώρηση της Ειρήνης δεν ήρθε τυχαία. Η ίδια κατήγγειλε στη διάρκεια των προηγούμενων ημερών ότι δέχθηκε ψυχολογικό πόλεμο. Και παρότι δεν είχε αναφερθεί σε πολλά συγκεκριμένα πράγματα, είναι δεδομένο ότι αυτές οι συμπεριφορές από κάποιους συμπαίκτες της, επηρέασαν την απόφασή της να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της. Από τη στιγμή που δεν μέτρησε τα λόγια της μέσα στο παιχνίδι, είναι λογικό να περιμένουν όλοι να πει περισσότερα απόψε, καθώς βγαίνει από αυτό. Και όπως έδειξε τις τελευταίες εβδομάδες, καλύτερα για τους αντιπάλους της να… τραγουδάει, παρά να τσακώνεται…

Η Ειρήνη περιμένει και η ίδια πώς και πώς να δει τι γίνεται στην Ελλάδα σχετικά με τις αντιδράσεις του κοινού για την παρουσία της στο παιχνίδι. Φαίνεται ότι μόλις τώρα αντιλαμβάνεται και εκείνη ότι το Survivor έχει τεράστια απήχηση και επίδραση και ότι ο κάθε παίκτης κρίνεται αυστηρά από τους τηλεθεατές, που διψούν για «αίμα» και συμμετέχουν όπως μπορούν, στην εξέλιξη του παιχνιδιού! Αντιλαμβάνεται επίσης ότι πιθανόν να είναι άλλη η εικόνα που έχει σχηματίσει ο κόσμος για τον κάθε παίκτη, από εκείνη που πιστεύει ο ίδιος ο παίκτης ότι έχουν για κείνον - κορυφαίο παράδειγμα ο Χανταμπάκης!   

Η Ελεονώρα και ο Χανταμπάκης

Στο μεταξύ, η ιστορία με τον Χανταμπάκη δεν λέει να κοπάσει. Ο άνθρωπος που συγκέντρωσε τα πυρά μεγάλου μέρους του κοινού, που βρήκε εύκολο θύμα και αποδιοπομπαίο τράγο για να φορτώσει τα προβλήματά του - ο Τσίπρας δεν του είναι αρκετός πλέον- έχει αράξει στον Άγιο Δομίνικο και είναι άγνωστο πότε θα γυρίσει. Η σύζυγος και τα παιδιά του πήγαν εκεί να τον συναντήσουν και μάλλον δεν πήγαν για δυο τρεις μέρες. Ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης του Survivor συμπληρώνει το παζλ της νέας κατάστασης, σχεδιάζοντας τις επόμενες κινήσεις του. Ακόμη πάντως δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί. Και είναι εμφανές ότι συμπεριφέρεται ακόμη, χωρίς πλήρη εικόνα των όσων έχουν διαμορφωθεί.

Κάπως έτσι έμπλεξε στην υπόθεση και η Ελεονώρα Μελέτη. Η οποία επικρίθηκε από κάποιους στα σόσιαλ μίντια ότι έκανε χαλαρές ερωτήσεις στον Χανταμπάκη, κατά τη συνέντευξη που του πήρε για το εξτρά επεισόδιο της Κυριακής του Πάσχα -προάγγελος της καθημερινής εκπομπής που θα βγει στον αέρα από την Τετάρτη πιθανότατα και κάθε απόγευμα στον ΣΚΑΙ.

Η Ελεονώρα ξεκίνησε να του θέτει μία σειρά από ερωτήσεις, που κάθε άλλο παρά ήπιες ήταν, αλλά διαπίστωσε ότι ο Χανταμπάκης δεν είχε τις πληροφορίες που χρειάζονταν και την εικόνα που απαιτούνταν για μία τέτοια συζήτηση και αποφάσισε να κάνει ένα πιο «ανθρώπινο» χειρισμό.

Το θέμα είναι ότι ούτε ο Χανταμπάκης έδειξε να έχει αποφασίσει τι θέλει και πρέπει να πει για το παιχνίδι σε αυτή τη φάση. Και πληροφορίες λένε ότι έχει να πει πολλά και αποκαλυπτικά στη συνέχεια και αναλόγως της εξέλιξης του παιχνιδιού. Πράγματα, που πιθανόν να κάνουν πολλούς από εκείνους, που σήμερα τον κατηγορούν να αναθεωρήσουν πολλά για τον πραγματικό ρόλο και τη συμπεριφορά παικτών.

Νέες αποκαλύψεις

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν αρκετά ενδιαφέροντα και πολλές ανατροπές. Καλά πληροφορημένες πηγές μιλούν για αποκαλύψεις - σοκ, που πιθανόν να αναδιαμορφώσουν τις ισορροπίες, να διαψεύσουν τις εικόνες που έχουν διαμορφωθεί και να θέσουν και πάλι θεμελιώδη ερωτήματα για το πώς συμπεριφέρεται κάθε παίκτης και τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο Ρουβάς

Από τα ενδιαφέροντα των επόμενων ημερών είναι η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στο παιχνίδι. Όχι για να αντικαταστήσει κάποιο παίκτη, παρότι θα τα πήγαινε καλύτερα στα αθλήματα από κάποιους μόνιμα τραυματισμένους σαν τον Αργιανίδη, ή άλλους που παίζουν σαν σταματημένα τρένα, όπως ο Κοκκινάκης, ο Μπο και ο Σπαλιάρας, αλλά για το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων. Θα ήταν άδικο και για τον Αγγελόπουλο (Ντάνο) να εμφανιστεί ο Ρουβάς και να του κλέψει τα κοριτσόπουλα – εκείνα που έβριζαν την Σόφη Πασχάλη - τα οποία στηρίζουν αναφανδόν τον μπρουτάλ ήρωα της Σκιάθου.

Ο Σάκης (ο Ρουβάς, όχι ο Τανιμανίδης) θα είναι η ψυχή του πάρτι και μάλιστα θα ζητήσει, λένε οι πληροφορίες, από τους παίκτες που θα έχουν απομείνει, να πει ο καθένας τους ένα δύο τραγουδάκια!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top