0
Η υπόθεση με την εξαφάνιση της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη είχε τραγική κατάληξη, η οποία είδε δηλωθεί ως εξαφανισμένη από τον πατέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Βαρβάρας νωρίς το πρωί της Πέμπτης.  

Μετά από εξονυχιστικές έρευνες με τη βοήθεια σκυλιών, οι αστυνομικοί πριν από λίγη ώρα ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς βρήκαν το άψυχο σώμα του 6χρονου κοριτσιού σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, μόλις 150 μέτρα από το σπίτι που διέμενε η οικογένεια.

Το κοριτσάκι που ήταν αρτιμελές, ήταν τοποθετημένο μέσα σε με σακούλα σκουπιδιών, ενώ στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστώσει τα ακριβή αιτία θανάτου του μικρού παιδιού.

Τις τελευταίες ώρες ο πατέρας του κοριτσιού που είναι πρώην αστυνομικός, εξεταζόταν στο τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, όσα είπε για τις συνθήκες εξαφάνισης του παιδιού, το οποίο αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, προκαλούν απορίες και ερωτηματικά στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση. 


Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 
Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει συναγερμό Amber Alert για τον εντοπισμό της Στέλλας.


Το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα

Ο πατέρας του κοριτσιού  δήλωσε πως πήρε υπνωτικά χάπια προκειμένου να κοιμηθεί και όταν ξύπνησε το κοριτσάκι έλειπε από το σπίτι. Μάλιστα φέρεται να έχει αναφέρει ότι έγινε διάρρηξη στο σπίτι του, πράγμα που δεν διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα στο σπίτι. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι διαπίστωσε την απουσία της Στέλλας, πήγε πρώτα το δίδυμο αδελφάκι της στο σχολείο και μετά πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνιση, αντί να καλέσει την Άμεση Δράση. Κατά μία εκδοχή των συνθηκών εξαφάνισης του παιδιού που έδωσε ο πατέρας, αργά χθες το βράδυ βγήκε από το σπίτι για να πετάξει σκουπίδια και είχε αφήσει τα κλειδιά στην πόρτα του διαμερίσματος. Όπως είπε, μπορεί να μπήκε εκείνη την ώρα κάποιος και να πήρε το παιδί ή να άνοιξε μόνη της η Στέλλα και να έφυγε. Σε δεύτερη εκδοχή μίλησε για διάρρηξη και ισχυρίσθηκε ότι οι κλέφτες πήραν τα κοσμήματα της γυναίκας του και πήραν και το παιδί. Η σύζυγός του, όπως έγινε γνωστό νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Πειραιά όπου επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 




Τι λέει η μητέρα

Η μητέρα του παιδιού, κυρία Πόπη, με έκδηλη την αγωνία λέει στο protothema.gr:
«Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Μπήκανε μέσα, μου κλέψανε χρυσαφικά και λείπει και το κοριτσάκι μου. Χθες είχα μπει στο χειρουργείο γιατί έκανα μία επέμβαση χολής και βγήκα σήμερα άρον άρον. Ο σύζυγός μου είναι στην Ασφάλεια και δίνει κατάθεση από το πρωί και δεν έχουμε μιλήσει. Το άλλο παιδί το έχει μαζί στην Ασφάλεια τώρα. Στο δωμάτιο τους κοιμόντουσαν μαζί τα παιδάκια μου. Τώρα έχει αναλάβει η Ασφάλεια και ψάχνουμε. Όλα τα κλέψανε, δεν ξέρω τίποτα από λεπτομέρειες. Δεν έχω μιλήσει με τον σύζυγό μου. Μόλις ήρθα κι εγώ από το νοσοκομείο . Είχε ένα μικρό προβληματάκι με το ποδαράκι της που κούτσαινε και είναι χαρακτηριστικό. Σίγουρα το βράδυ μπήκανε. Μέχρι τις 12 το βράδυ μιλάγαμε κανονικά με τον άντρα μου. Τα είχε βάλει και είχαν κοιμηθεί. Αχ Θεέ μου! Το πρωί ο άντρας μου είδε τα ντουλάπια και τα συρτάρια όλα άδεια και μετά πήγε και μέσα και είδε ότι το κοριτσάκι έλειπε».




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top