0
Η πανέμορφη πρωταθλήτρια του σκι, Τζάκι Σαμούν, είναι η εκλεκτή της καρδιάς του Κριστιάν Καρεμπέ, την οποία παντρεύτηκε την Παρασκευή (7/4) στο Δημαρχείο του Πειραιά.
Ο Γάλλος σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός και η 25χρονη καλλονή, κατά 21 χρόνια μικρότερή του, είχαν κουμπάρο τους τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, Κούλη Δουρέκα. 

Στο πλευρό του Καρεμπέ και της Τζάκι βρέθηκαν λίγοι φίλοι τους, μεταξύ των οποίων κι ο άλλοτε συμπαίκτης του Γάλλου, Τάκης Γκώνιας, όπως κι ο πρώην αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Πιέρ Ισά, καθώς επίσης φιλικά τους πρόσωπα από τον Λίβανο.


Η 25χρονη Λιβανέζα Τζάκι Σαμούν, είχε γίνει γνωστή πριν από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, με μια πραγματικά καυτή φωτογράφιση στα χιόνια. Η νεαρή καλλονή είχε ποζάρει ημίγυμνη, φορώντας το εσώρουχό της και καλύπτοντας το γυμνό στήθος της με τα πέδιλα του σκι! 

Μάλιστα όταν είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από το συγκεκριμένο κόνσεπτ στην χώρα της είχε προκληθεί σάλος. «Ναι, είχα φωτογραφηθεί για ένα ημερολόγιο μαζί με άλλους επαγγελματίες αθλητές πριν από τρία χρόνια. Το βίντεο και οι φωτογραφίες που τώρα βλέπετε ήταν από την προετοιμασία και δεν έπρεπε να κυκλοφορήσουν. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όλους σας. Γνωρίζω ότι ο Λίβανος είναι μια συντηρητική χώρα και ότι το βίντεο αυτό δεν ταιριάζει στον πολιτισμό μας. Καταλαβαίνω απόλυτα την κριτική σας», είχε γράψει η ίδια στο προφίλ της στο Facebook.




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top