0
Δεν έχει τελειωμό η τακτική της Τουρκίας με αποκλειστικό σκοπό την κατακόρυφη κλιμάκωση της προκλητικότητας της κατά της Ελλάδας. 


Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά, το γεγονός πως ο πρώην γενικός γραμματέας του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, απόστρατος υποστράτηγος, Ümit Yalım, ανακοίνωσε την προσφυγή στην τουρκική βουλή για την σύσταση ανακριτικής επιτροπής που θα εξετάσει την προδοσία, όπως αναφέρεται, της παράδοσης 18 «τουρκικών» νησιών στην Ελλάδα!


Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, ο πρώην γενικός γραμματέας του τουρκικού υπουργείου Άμυνας απόστρατος αξιωματικός Ümit Yalım, αναφέρει στην αίτηση του ότι από το 2004 η Ελλάδα προχώρησε στην παράνομη κατάληψη 18 τουρκικών νησιών στο Αιγαίο χωρίς να υπάρξει από πλευράς Τουρκίας καμία αντίδραση και αυτό το χαρακτηρίζει σαν προδοσία και υποστηρίζει ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να δώσουν λόγο.

Μάλιστα στην προσφυγή του στη τουρκική βουλή και στον γενικό γραμματέα Ali Kumbuzoğlu αναφέρεται και στις τελευταίες, όπως τις χαρακτηρίζει, προκλητικές ελληνικές κινήσεις με τις αλλεπάλληλες επισκέψεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας και Ελλήνων επιτελών σε αυτά τα «τουρκικά» νησιά.

Νίκος Χειλαδάκης

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top