0
Νέα στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη της δολοφονίας του οδηγού ταξί στην Κηφισιά προκύπτουν από την κατάθεση του 32χρονου οδηγού που ήταν το πρώτο θύμα.


Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς είχε παραλάβει το νεαρό δράστη από την περιοχή της Νέας Ερυθραίας με κατεύθυνση την Κηφισιά στις 11 Φεβρουαρίου βράδυ Σαββάτου.

Δεν συγκράτησε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του αλλά θυμάται ότι φορούσε μαύρο μπουφάν και ανοιχτόχρωμο μπλουζάκι.

Ενώ έφταναν στον προορισμό τους στην οδό Μαυρομιχάλη αισθάνθηκε πόνο και ζαλάδα στο κεφάλι του πίσω από το δεξί αυτί του.

Χωρίς να έχει ακούσει θόρυβο από πυροβολισμούς και χωρίς να έχει αντιληφθεί τι έχει συμβεί επειδή δεν αισθανόταν καλά ζήτησε από τον νεαρό να τραβήξει το χειρόφρενο για να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο.

Ο νεαρός  σταμάτησε το αυτοκίνητο πήρε τα κλειδιά και τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα ειδοποίησε συγγενείς του και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου εντόπισαν στο κρανίο του 3 βολίδες πυροβόλου όπλου μικρού διαμετρήματος και τον υπέβαλαν σε επέμβαση.

Από το νοσοκομείο ειδοποίησαν την αστυνομία του και το εντυπωσιακό είναι ότι στο όχημα μετά τον έλεγχο δεν είχαν εντοπιστεί ευρήματα.

Η εκτέλεση του 52χρονου οδηγού ταξί 

Το νέο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης με θύμα 52χρονο κάτοικο Νέας Ιωνίας, ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός στο ταξί, τους τελευταίους έξι μήνες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης πυροβόλησε με πιστόλι τον 52χρονο, εν κινήσει, στη δεξιά βρεγματική χώρα, με αποτέλεσμα η σφαίρα να του προκαλέσει διαμπερές τραύμα. 

Το ταξί κύλησε για λίγο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο κι έτσι ακινητοποιήθηκε, στην συμβολή των οδών Κακκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν λεωφορείο που περνούσε από το σημείο δεν μπορούσε να περάσει, γιατί το ταξί έκλεινε τον δρόμο και ο οδηγός του κατέβηκε να δει τι συμβαίνει, οπότε αντίκρισε τον 52χρονο νεκρό και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μέσα στο ταξί βρέθηκαν δύο κάλυκες και μια βολίδα πυροβόλου όπλου μικρού διαμετρήματος, τα οποία εξετάζονται στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, η οποία θα ερευνήσει και το όχημα, για την εξεύρεση στοιχείων που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του δράστη. Τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο δράστης ήταν συνεπιβάτης στο ταξί.  Στις τσέπες του θύματος βρέθηκαν χρήματα και έχει απομακρυνθεί το κίνητρο της ληστείας. 

Δείτε το video από το δελτίο ειδήσεων του «Αlpha»:


ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top