0
Την ημερομηνία που θα δούμε και πάλι το Game of thrones και τους ήρωες του Τζορτζ Μάρτιν στη μικρή οθόνη αποκάλυψε το HBO, με ένα live event στο Facebook που έμοιαζε περισσότερο με το μαρτύριο της σταγόνας!
Αν για να έρθει ο Χειμώνας θα χρειαστούμε τόσο χρόνο όσο χρειάστηκε το HBO για να μας αποκαλύψει την ημερομηνία πρεμιέρας του έβδομου κύκλου του “Game of thrones”, δεν χρειάζεται ούτε να γεμίσουμε τα κελάρια μας, ούτε να προμηθευτούμε άφθονα ξύλα για τη φωτιά, ούτε να ράψουμε ζεστά ρούχα. 

Θα έχουμε πεθάνει πρώτα από βαθιά γεράματα. Ή από βαρεμάρα… Το live event που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης στο Facebook και το οποίο επρόκειτο να αποκαλύψει πότε θα δούμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν επιβεβαίωσε το παράδειγμα που είχε αναφέρει ο Αϊνστάιν για τη θεωρία της σχετικότητας: «Βάλε το χέρι σου σε έναν καυτό φούρνο για ένα λεπτό και θα μοιάζει με μία ώρα».

Η αποκάλυψη έγινε, επιτέλους, και επιβεβαιώθηκε ότι θα αργήσουμε πολύ, πάρα πολύ (σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν) να δούμε την πρεμιέρα του νέου κύκλου, στις 16 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι πολλά επεισόδια θα συμπέσουν με τις διακοπές πολλών από εμάς, επομένως πάρτε από τώρα κανένα powerbank για τη φορητή συσκευή σας στην οποία θα παρακολουθήσετε το “GoT”.




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top