0
Σε... ετεροχρονισμένες αποκαλύψεις προχώρησε η Ορθούλα Παπαδάκου, σχετικά με τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό show «Survivor», στο οποίο συμμετείχε προ ετών και ομολογουμένως είχε τραβήξει επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.


Εξαιτίας της επιτυχημένης πορείας του φετινού Survivor, στο προσκήνιο έρχονται παίκτες από προηγούμενες σεζόν του reality επιβίωσης -όπως η Ορθούλα - καθώς οι αποκαλύψεις τους έχουν πάντα ενδιαφέρον.

Η Ορθούλα Παπαδάκου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό YOU και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δική της συμμετοχή στο παιχνίδι. Μίλησε για τις αντίξοες συνθήκες που βίωσε και για όλα όσα ανακάλυψε μέσω του παιχνιδιού.

Αρχικά αποκάλυψε ότι όταν έφυγε από το Survivor έγινε καταθλιπτική και εμμονική: «Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, μπήκα κατευθείαν στο νοσοκομείο με πολλά προβλήματα υγείας. Ήθελα ηρεμία και δεν άντεχα θορύβους. Είχα πάθει πολιτισμικό σοκ και δεν άντεχα σε κλειστούς χώρους».

Η Ορθούλα αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές στο παιχνίδι, τονίζοντας πως πραγματικά υπήρξαν στιγμές που κινδύνεψε: «Ναι, κινδύνεψα, όχι μια φορά αλλά πολλές. Η πιο σοβαρή δεν παίχτηκε ποτέ στον αέρα. Από τον ζωμό της καρύδας που πίναμε (λάδι), έπαθα διάρροια και μετά αφυδάτωση. Ζητούσα γιατρό, αλλά ήρθε όταν ήμουν λιπόθυμη πέντε λεπτά στην παραλία και φοβήθηκαν οι συμπαίκτες μου. Ξύπνησα με ορούς στα χέρια μου. Το κανάλι ήθελε εντυπωσιασμό, εμείς όμως ζούσαμε μια σκληρή πραγματικότητα, που πολλές φορές έφτανε στα όρια της τρέλας. Ίσως και γι΄αυτό τα πράγματα τώρα είναι πιο light, για να καταφέρουν οι παίκτες να αντέξουν μεγάλη διάρκεια».

Πλακώθηκε ποτέ με συμπαίκτη της και να μην είχε προβληθεί στην τηλεόραση;  «Το κανάλι τότε είχε τον χρόνο να επεξεργαστεί το υλικό και να διαμορφώσει χαρακτήρες και καταστάσεις διότι το παιχνίδι έπαιξε στην Ελλάδα αφότου επιστρέψαμε. Θεωρώ ότι οι τσακωμοί που πούλαγαν παίχτηκαν», ανέφερε.

Οι συνθήκες υγιεινής σύμφωνα με τα λεγόμενα της δεν υπήρχαν από μια φάση και μετά στο παιχνίδι: «Η βρόμα είχε ποτίσει το δέρμα μας. Κοιμόμαστε σε κορμούς, με τερμίτες. Περπατούσαν πάνω μας τη νύχτα αρουραίοι και απλά τους διώχναμε. Το χαρτί υγείας τελείωσε γρήγορα και χρησιμοποιούσαμε τα φύλλα και τη θάλασσα. Τον καιρό που ήμουν εκεί μου είχε κοπεί η περίοδος και έκανε 8 μήνες να μου ξαναέρθει. Τα μαλλιά μου είχαν γίνει ράστα και όταν επέστρεψα αναγκάστηκα να τα κόψω».

Τέλος, αποκάλυψε το πιο αηδιαστικό πράγμα που έφαγε και ακόμη και τώρα που το σκέφτεται κάνει εμετό: «Το πρώτο ήταν τα αυγά χελώνας που μάταια προσπαθούσαμε να τα βράσουμε, που απαγορευόταν από το κράτος να τα φάμε και άμα με έπιαναν θα με έχωναν φυλακή. Το δεύτερο ήταν έντομα, κάτι μεταξύ αράχνης και σαλιγκαριού, που βρήκαμε στη ζούγκλα και όταν αναγκαστήκαμε να τα φάμε έκανα εμετό. Και ακόμα μπήκα κρυφά μέσα στη ζούγκλα που αν με έπιαναν θα με έδιωχναν και βρήκα μια καλύβα, εκεί είδα πρώτη φορά ύστερα από 30 ημέρες το πρόσωπο μου σε έναν καθρέφτη και τρελάθηκα. Εκεί βρήκα ληγμένα τρόφιμα και τα πήρα, τα μοίρασα με τα παιδιά και κράτησα και λίγη ζάχαρη για μένα στα κρυφά. Είχαν πεταχτεί τα μάτια μου από την πείνα. Το φίδι που φάγαμε θεωρείται gourmet μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top