0
Σημαντικές αποκαλύψεις περιείχε το χθεσινό (23/3) επεισόδιο του Survivor, το οποίο καθήλωσε ξανά τους Fun του!


Οι τηλεθεατές μετά από αγωνία πολλών ημερών, έμαθαν τι ήταν αυτό που κάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του παιχνιδιού στο κοινό και τους εξοργίζει.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου ανακοινώθηκε ότι από τους Διάσημους αποχωρεί η Σόφη Πασχάλη, το πρόβλημα με τον Ντάνο είναι πως θέλει να το παίζει αρχηγός, αλλά δεν φέρεται ομαδικά. Όπως είπαν χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Σόφη Πασχάλη και ο Στέλιος Χανταμπάκης κυρίως, ο Αγγελόπουλος αρκετές φορές έχει "συλληφθεί" από τους συμπαίκτες του να μην φέρεται ομαδικά, ενώ αφέθηκαν υπονοούμενα πως με δική του πρωτοβουλία κάποιοι παίκτες έφαγαν κρυφά από τους άλλους. Μεταξύ των επιχειρημάτων που ακούστηκαν ήταν και το ότι του αρέσει να πηγαίνει πάντα πρώτος, παντού και σε σχετική υπόδειξη, απάντησε πως ήταν «πάντα αρχηγός».

Ο ίδιος ο Αγγελόπουλος πάντως απάντησε στις κατηγορίες, τονίζοντας πως η πείνα τους επηρεάζει πολύ τα νεύρα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνεχώς παρεξηγήσεις, ενώ δεν δίστασε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, όποτε χρειάστηκε:  «Δεν θα καθίσω να αναιρέσω τις αξίες που έχω σαν άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.  
Κατά τα άλλα, οι Διάσημοι χθες έχασαν ένα ακόμα αγώνα, αυτή τη φορά με έπαθλο ένα κλαμπ σάντουιτς, το οποίο απόλαυσαν οι Μαχητές, που ήρεμοι, χορτασμένοι και γελαστοί, παρακολούθησαν τους αντιπάλους τους να «σφάζονται».

Πάντως το επεισόδιο έκρυβε και ένα πολύ έντονο συναισθηματικό ξέσπασμα του Κώστα Αναγνωστόπουλου από τους Μαχητές, που λύγισε και έκλαψε με λυγμούς όταν αναφέρθηκε στους δικούς του ανθρώπους πίσω στην Ελλάδα.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top