0
Όλη η Ελλάδα περίμενε με κομμένη την ανάσα να δει την επίμαχη σκηνή με τον Ντάνο να σηκώνεται το βράδυ και να πηγαίνει να τρώει ψάρια κρυφά από τους άλλους, μετά τα τελευταία γεγονότα στο Survivor και τις σοβαρές καταγγελίες που έκανε η Σόφη Πασχάλη.


Το ερώτημα «γιατί η συγκεκριμένη σκηνή δεν έχει παίξει ακόμα αφού έχει γίνει εδώ και καιρό;» δεν είχε απαντηθεί, μέχρι σήμερα που βγήκε το νέο τρέιλερ του Survivor, το οποίο λύνει όλες τις απορίες των τηλεθεατών.

Σε αυτό ο «Ναυαγός» Ντάνος φαίνεται να σηκώνεται και να πηγαίνει να ψαρεύει στη θάλασσα με το καμάκι του αγνοώντας τους υπολοίπους (θα μπορούσε για παράδειγμα να πάρει και τη Λάουρα μαζί που ως γνωστόν βγάζει τρία κιλά ψάρια με κάθε της βουτιά).


Στη συνέχεια ο άκαρδος Ντάνος παίρνει την ψαριά του και αφού έχει βεβαιωθεί ότι οι συμπαίκτες του κοιμούνται τον ύπνο του Μπο, προβαίνει στο απονενοημένο διάβημα.

Παίρνει τα ψάρια που έβγαλε, ανάβει φωτιά και τα τρώει μόνος του έχοντας μοναδική παρέα του τον «Γουίλσον» (Στέλιος Χανταμπάκης) ο οποίος πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, θα τον έχει προδώσει.

Δείτε το συγκλονιστικό τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας, με την αποκάλυψη της χρονιάς. Προσοχή σκληρές εικόνες! Δείτε με δική σας ευθύνη…loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top