0
Από τις πιο κρίσιμες ψηφοφορίες θα είναι η επόμενη για τους παίκτες του Survivor, αφού όλοι οι παίκτες είναι στα όριά τους.


Η ατμόσφαιρα είναι σχεδόν πάντα συναισθηματικά φορτισμένη, τόσο πριν όσο και μετά από την αποκάλυψη των ψήφων. Σε αυτό συντελεί και ο διάλογος που γίνεται όταν οι παίκτες ρωτιούνται σχετικά με ό,τι συνέβη στη διάρκεια της εβδομάδας. Μέσα σε όλα οι δυο αυτοί μήνες έχουν, όπως παραδέχτηκαν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες, μπερδέψει το μυαλό τους. Βλέπουμε ανθρώπους σχετικά ήρεμους να χάνουν την ψυχραιμία τους. Βλέπουμε παίκτες να παραδέχονται ότι από την πείνα βλέπουν σαν μήλα τα κεριά στο συμβούλιο του νησιού.  Το μυαλό είναι ευαίσθητο και μέσα στις δυσκολίες και την πίεση δε θέλει πολύ για να πάρει περίεργη στροφή.

Τι θα γινόταν όμως αν το μυαλό όλων των παικτών τους έπαιζε περίεργα παιχνίδια;

Σε μια τέτοια περίπτωση θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε την ψηφοφορία από όλους τους παίκτες. Τί θα ψήφιζαν αν δεν λειτουργούσε η λογική τους και τα μάτια τους έβλεπαν γύρω τους άλλους »εχθρούς» και άλλους αντιπάλους; Τι θα έγραφαν στο χαρτί και ποιους θα έστελναν υποψήφιους για αποχώρηση; Τι ρόλο θα έπαιζε το υποσυνείδητο στις ψήφους των παικτών; Πώς θα δικαιολογούσαν μπροστά στην κάμερα την απόφασή τους για κάθε ψήφο ξεχωριστά;

Ας δούμε μερικές τέτοιες περιπτώσεις ελπίζοντας να μη συμβούν ποτέ στην πραγματικότητα.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top