0
Στάχτη στην κυριολεξία έγινε ο εγκέφαλος της μοιραίας Porsche, που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης, με την οποία σκόρπισε τον θάνατο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.


Τα στοιχεία που είχαν καταγραφεί στο «μαύρο κουτί» του αυτοκινήτου είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθούν, εξαφανίστηκαν μαζί με το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου που καταστράφηκε μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Οι εμπειρογνώμονες του δημοσίου ωστόσο είναι σε θέση να περιγράψουν όσα έγιναν τα μοιραία δευτερόλεπτα πριν την σφοδρότατη σύγκρουση.

Πληροφορίες που φέρνει στο φως η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» αναφέρουν ότι οι εμπειρογνώμονες έχουν καταλήξει ότι το τροχαίο οφείλεται σε καταστροφή λόγω της παλαιότητας και της ακαταλληλότητας για κίνηση με μεγάλες ταχύτητες του πίσω δεξιού ελαστικού της Porsche.

Στην υπερβολική ταχύτητα και τα ακατάλληλα λάστιχα βλέπουν οι ειδικοί την αρχή του κακού. Ο νεαρός οδηγός λίγα μέτρα πριν το πάρκινγκ της εθνικής όπου βρίσκονταν ήδη η οικογένεια Πατμάνογλου έχασε κάθε έλεγχο του αυτοκινήτου και μπήκε με ταχύτητα 198-200 χιλιομέτρων την ώρα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top