0
Εξελίξεις με ενδεχόμενες οδυνηρές συνέπειες για την Ελλάδα αναμένεται να διαδραματιστούν το αμέσως επόμενο διάστημα και ο Θεός να βάλει το χέρι του...


Σύμφωνα με πολύ σοβαρές και ανησυχητικές πληροφορίες που διαρρέονται τις τελευταίες ώρες από στην Τουρκία, ο Ερντογάν θα ζητήσει από την ελληνική κυβέρνηση να επιτρέψει συγκεντρώσεις στη Δυτική Θράκη, με το πρόσχημα της διεξαγωγής δημοψηφίσματος τουρκικού δημοψηφίσματος.

Οι Τούρκοι προετοιμάζουν τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων πιστών τους για θρησκευτικό πόλεμο μιλώντας τους για τον ερχομό του δικού τους «μουσουλμάνου Μεσσία» υπό την καθοδήγηση του οποίου θα δοθεί η τελική μάχη για την εξόντωση του Χριστιανισμού και των ορθοδόξων Ελλήνων.

Μάλιστα τα παρατράγουδα άρχισαν από νωρίς καθώς δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μύκης στη Θράκη έσπευσε να υιοθετήσει αφίσα η οποία κυκλοφόρησε στο Βέλγιο και δείχνει δυο φιγούρες να μάχονται κρατώντας τα σύμβολα του Σταυρού και της Ημισελήνου.

Η αφίσα αυτή ουσιαστικά καλεί σε ιερό πόλεμο.

Το κείμενο γράφει στα τουρκικά «ο αγώνας είναι ανάμεσα στην Ημισέληνο και στον Σταυρό . Γίνετε ένα κάτω από την ημισέληνο. Θα είμαστε μεγάλο πλήθος θα δείτε».


Ο κ. Γ. Κατρούγκαλος μιλώντας για την επικείμενη επίσκεψη στην δυτική Θράκη Τούρκων πολιτικών ενόψει τουρκικού δημοψηφίσματος, «προσπάθησε» να τηρήσει τις ισορροπίες με την γειτονική χώρα λόγω της έντασης στο Αιγαίο πέλαγος.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, μιλώντας σε ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί πάντα να διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Τουρκία - κάτω όμως από οποιεσδήποτε συνθήκες (;), χωρίς να αποσαφηνίζει ποια ακριβώς στάση θα τηρήσει.

«Οι τουρκικές αρχές και παλαιότερα είχαν επισκεφθεί την δυτική Θράκη κατά την προεκλογική περίοδο. Δεν υπήρχε  κανένας λόγος τότε να αποτραπεί  αυτή η κίνηση . Για αυτό και δεν θα πρέπει  να τροφοδοτούνται  εντάσεις που μπορεί να προκαλέσουν  προβλήματα στις σχέσεις μας με την Ευρώπη», είπε ο ίδιος.

Ο κ. Κατρούγκαλος, μιλώντας για την προεκλογική ατμόσφαιρα, επισημαίνει την ανάγκη να μην διαταραχθούν οι  σχέσεις μεταξύ των κρατών, «δεν μπορώ να κρίνω τις εσωτερικές πολιτικές αποφάσεις των άλλων χωρών, αλλά οι κανόνες στην Ευρώπη είναι οι ίδιες για όλους. Υπάρχει μόνο ένα ζήτημα, αυτό της δημόσιας ασφάλειας», κατέληξε ο ίδιος.

«Φοβισμένοι»,  αυτή είναι ίσως η πιο κατάλληλη λέξη για αυτούς που κυβερνούν την χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια, σε σχέση με την αντιμετώπιση της Τουρκίας.  

Τι θα πράξει η ελληνική κυβέρνηση τώρα σε τουρκικό αίτημα παρόμοιο με της Ολλανδίας ; Το πιο πιθανό είναι να δώσουμε την άδεια όπως ήδη έχει κάνει η Γαλλία .

Ο λόγος έχει να κάνει με την ενδεχόμενη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ  να «κατευνάσει το θηρίο» με το όνομα Ερντογάν και να προσπαθήσει να ρεφάρει με την άρνηση απέλασης των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών ενώ εκκρεμεί η έκδοση και των άλλων δύο κομάντος της δύναμης Bordo Bereli.    

Aς δούμε εικόνες από το μέλλον…


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top