0
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η έκδοση στη χώρα μας η «σατανική» γυναίκα, η οποία έδωσε εντολή στους κατά παραγγελία δολοφόνους του συζύγου της, υπογράφοντας συμβόλαιο θανάτου, να κρύψουν το πτώμα μέσα σε έναν καταψύκτη.


Στις 12 Ιανουαρίου του 2016 το πανελλήνιο συγκλονίζεται από την είδηση ότι το πτώμα ενός άνδρα, του Βασίλη Κοκκίνη, βρέθηκε στον καταψύκτη διαμερίσματος στην Καλλιθέα. Ο ιατροδικαστής κάνει λόγο τότε για ένα βίαιο έγκλημα το οποίο είχε διαπραχθεί περίπου ένα χρόνο νωρίτερα. Το θύμα είχε βρει ασφυκτικό θάνατο, η σορός στη συνέχεια τυλίχθηκε σε νάιλον και τοποθετήθηκε μέσα στον καταψήκτη, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτό το έγκλημα από τη μυρωδιά της σήψης. 

Οι αστυνομικοί έπιασαν αμέσως δουλειά και οι έρευνές τους πολύ γρήγορα στράφηκαν στην πρώην σύσυγο του θύματος,  αμέσως πιάνουν δουλεία, με τις έρευνες τους να στρέφονται στην πρώην σύζυγο του  θύματος. Αλλώστε το διαμέρισμα στο οποίο βρέθηκε το πτώμα του συνταξιούχου ναυτικού είχε μισθωθεί από την 49χρονη Ανέλια Αλεξάνδροβα με την οποία μάλιστα ο αδικοχαμένος άνδρας είχε αποκτήσει ένα αγόρι το οποίο σήμερα είναι δεκατεσσάρων ετών. Πέντε μήνες μετά τον εντοπισμό της σορού, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξιχνιάσουν το έγκλημα. Εγκέφαλος η πρώην σύζυγος η οποία μέσω μιας γνωστής της προσέλαβε έκτελεστη και υπέγραψε μαζί του ''συμβόλαιο θανάτου'' ύψους 21.000 ευρώ προκειμένου να βγάλει τον 63χρονο από τη μέση. Η πρώτη που συνελήφθη ήταν η 26χρονη Βουλγάρα η οποία έφερε σε επάφη τη γυναίκα αράχνη με το φονιά του άνδρα της. Στις 15 Νοεμβρίου του 2016 μετά από διεθνές ένταλά σύλληψης που είχε εκδοθεί εναντίον της, η Ανέλια Αλεξάνδροβα συλλαμβάνεται στα σύνορα της Βουλγάριας με τη Ρουμανία. Μαζί της είχε και τον γιο της, τον οποίο τον έκρυβε από προσώπου γης από την ημέρα που έγινε γνωστή η αποτρόπαια πράξη της. Οι αστυνομικοί βάσει των καταθέσεων που έχουν πάρει αναζητούν πλέον τον 29χρονο βούλγαρο εκτελεστή, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διαθέσή τους, στο έγκλημα συμμετείχαν άλλα δύο άτομα, τα στοιχεία των οποίων όμως παραμένουν ακόμα άγνωστα.

Οι απορρίψεις των εφέσεων της και ο δρόμος της επιστροφής

Από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη η 49χρονη γυναίκα, οδηγήθηκε στα κρατητήρια, ενώ κανένας από τους συγγενείς του θύματος δεν γνωρίζουν που βρίσκεται το 14χρονο αγόρι. Αμέσως η Ανέλια Αλεξάνδροβα χρησιμοποίησε όλες τις νομικές οδούς προκειμένου να αποτρέψει την έκδοσή της στην Ελλάδα. Η πρώτη της έφεση που συζητήθηκε τον περάσμενο Δεκέμβριο με την οποία ζητούσε να μην εκδοθεί στην Ελλάδα έπεσε στο κενό, καθώς απορρίφθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο. Η βουλγάρα όμως δεν το έβαλε κάτω και άσκησε και νέα έφεση προκειμένου να εξαντλήσει όλα τα νομικά και χρονικά περιθώρια. Σύμφωνα με πληροφορίες από του συγγενείς του θύματός της ίδια τύχη είχε και το δεύτερό της αίτημα, το οποίο απασχόλησε τους δικαστές πριν λίγες ημέρες. Οι λειτουργοί της Θέμιδος γνωμοδότησαν και πάλι αρνητικά στις αιτήσεις της 49χρονης γυναίκας, με αποτέλεσμα να ανοίγει πλέον ο δρόμος για την επιστροφή της στην Ελλάδα. Ετσι μέσα στις επόμενες ημέρες οι Βούλγαροι αστυνομικοί αναμένεται να την παραδώσουν στους Έλληνες συνάδελφους τους.

Η αρπαγή και η υπεξαίρεση των 230.000 ευρώ

Σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον του αδικοχαμένου συνταξιούχου, ο εγκέφαλος της δολοφονίας του αγαπημένου τους προσώπου, κάνει χρήση κάθε ένδικου μέσου προκειμένου να κερδίσει χρόνο με σκοπό να μην πάρουν οι συγγενείς του Βασίλη Κοκκίνη την επιμέλεια του παιδιού. Τα γκρίζα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησαν από το 2004. Τότε οι δύο γονείς βρίσκονταν σε διάσταση και διεκδικούσαν την επιμέλεια του παιδιού, την οποία τελικά κερδίζει ο πατέρας. Η Ανέλια Αλεξάνδροβα το 2008, παιρνεί παράνομα το πέντε έτων τότε αγοράκι στη Βουλγαρία, την ίδια χρονιά που ο παππούς από την πλευρά του πατέρα τού μεταβιβάζει σε κλειστό λογαριασμό το ποσό των 230.000 ευρώ, στα οποία το παιδί θα μπορούσε αποκτήσει πρόσβαση μετά το 18ο έτος της ηλικίας του. Στη χώρα μας η αδίστακτη γυναίκα κατηγορήθηκε τότε για αρπαγή ανηλίκου και υπαιξέρεση. Με πλαστογραφημένα έγγραφα καταφέρνει να πάρει από το λογαριασμό του παιδιού της το μεγάλο ποσό που του είχε κληροδοτήσει ο παππούς του. Μετά τη φυγή της στη Βουλγαρία η 49χρονη προσφεύγει στη δικαιοσύνη της χώρας της και πετυχαίνει αποφάσεις που της δίνουν την επιμέλεια του παιδιού. Λίγο καιρό αργότερα όμως εντοπίζεται από ιδιωτικό αστυνομικό που προσέλαβε ο Βασίλης Κοκκίνης και τελικά η βουλγάρα πείθεται να επιστρέψει στην Ελλάδα. Συλλαμβάνεται αλλά αφήνεται ελεύθερη από τις εισαγγελικές αρχές. Επτά χρόνια μετά η Ανέλια Αλεξάνδροβα θα φύγει και πάλι κάτω από άκρα μυστικότητα για την πατρίδα της, με την μόνη διαφορά ότι αυτή τη φορά, δεν απέσπασε μόνο χρήματα αλλά πλήρωσε κιόλας για να σκοτώσουν των πρώην σύζυγό της, προκειμένου να είναι η μοναδική διαχειρίστρια της μεγάλης περιουσίας του γιου της. 

O καταψύκτης που η σατανική γυναίκα «έγραψε» το σοκαριστικό τέλος του συζύγου της


Δείτε το βίντεο:



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top