0
Οκτώ μήνες μετά τον θάνατο της άτυχης 18χρονης Πέλα Κουτεντάκη, ανιψιάς του βουλευτή της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, σε τροχαίο έχασε τη ζωή του και ο φίλος της, Γιάννης Ζωγραφάκης!


Η μοίρα επέλεξε τα δύο νεαρά παιδιά να «φύγουν» για τη γειτονιά των αγγέλων με τον ίδιο τρόπο, με τον οποίο 20χρονο Γιάννη να χάνει τη ζωή του, μετά από πρόσκρουση του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε, σε τοίχο. 

Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης για τον θάνατο του 20χρονου, βύθισε στο πένθος το χωριό Καπαναριά, στο Ηράκλειο της Κρήτης.


Γιος τρίτεκνης οικογένειας, είχε τελειώσει το λύκειο και δούλευε στο συνεργείο του πατέρα του.

Ξημερώματα Κυριακής θα επέστρεφε στο σπίτι του μετά από νυχτερινή διασκέδαση.

Ο χάρος, όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνον και  παραμόνευε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Ο Γιάννης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου  και έπεσε με το αμάξι του πάνω σε έναν μαντρότοιχο, 300 μέτρα μακριά από το σπίτι του. 


Τον άτυχο νέο βρήκε έξω από το αυτοκίνητο κάτοικος της περιοχής, αφού από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου πάνω στον τοίχο, το άψυχο σώμα του πετάχτηκε στο δρόμο!

Συγκλονισμένη η θεία του μιλά στο protothema.gr για τον άτυχο χαμό του Γιάννη που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του.

«Δυστυχώς ο Γιάννης μας δεν είναι πια στη ζωή. Πήγε να συναντήσει την αγαπημένη του φίλη, την Πέλα. Ήταν από  το σχολείο μαζί και τη λάτρευε  Όταν η Πέλα πέθανε το καλοκαίρι σε τροχαίο, ο Γιάννης είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, λέει και προσθέτει: «Τον περίμεναν οι γονείς του να γυρίσει στο σπίτι, από μια νυχτερινή έξοδο και δεν γύρισε ποτέ. Το δυστύχημα έγινε  300 μ. από το σπίτι του. Ίσως τον πήρε ο ύπνος πάνω στο τιμόνι και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Η μητέρα του  ζήτησε από την οικογένεια της Πέλας να θαφτεί ο Γιάννης δίπλα στη Πέλα, και έτσι έγινε. Ήταν και οι γονείς της Πέλας στην κηδεία και έδιναν κουράγιο στη μητέρα του Γιάννη. Κρίμα, έχει σβήσει το χαμόγελό  από τα χείλη μας με τόσους θανάτους νέων παιδιών».

Ο Γιάννης Ζωγραφάκης θάφτηκε δίπλα στο μνήμα της Πέλας και βρίσκεται πλέον ξανά κοντά στην φίλη του στην «γειτονιά των αγγέλων», όπου θα τον περιμένει. 

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο νεαρός Γιαννης είχε μάλιστα προσθέσει ως δεύτερο όνομα σε παρένθεση το (‘Πέλα Κου’), δηλώνοντας ότι δεν είχε ξεχάσει μέχρι τώρα την αγαπημένη του φίλη, Πέλα Κουτεντάκη.


Μάλιστα, δύο μήνες μετά το θάνατο της Πέλας είχε κάνει  ανάρτηση στο facebook  μια μαντινάδα για το ξαφνικό χαμό της Πέλας.

«Λένε πως φεύγει η ψυχή στο τέλος από το σώμα…Μα, αυτή θα φύγει και εσύ μέσα μου θα είσαι ακόμα…Και απόψε Παναγιά μου, χάρη  θα σου ζητήσω. Να τη δω στον ύπνο μου και ας μην ξαναξυπνήσω. Βρες μου έναν τρόπο να μπορώ να ζω στη μοναξιά μου, τώρα που θέλω να σε δω και βρίσκεσαι μακριά μου. Δυο μήνες πέρασαν, μας λείπεις σε όλους, Πέλα».


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top