0
Ευθείες βολές στον «ιστορικό πρόεδρο» του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη, για συνεργασίες με τον άλλοτε αντιπρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Θωμά Μητρόπουλο (!) και τον ΟΠΑΠ, δηλαδή τον Δημήτρη Μελισσανίδη, εξαπολύει η εφημερίδα «Γαύρος» στο σημερινό της (7/3) φύλλο. 

Όπου ιστορικός πρόεδρος, βλέπε Σωκράτης Κόκκαλης, ο άνθρωπος των 12 ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, της αναγέννησης του Ολυμπιακού από τις στάχτες του και της τεράστιας αυτοκρατορίας τίτλων, όπως τέλος πάντων και αν αυτοί κατακτήθηκαν… Του Κόκκαλη που με δικές του ενέργειες κατασκευάστηκε το Καραϊσκάκη, κι έβαλε τρελά λεφτά και στον μπασκετικό Ολυμπιακό τη δεκαετία του '90. 


Συγκεκριμένα, με άρθρο-παρέμβαση του Μανώλη Γαβαθιώτη, ο σημερινός «Γαύρος» όχι απλά εξαπολύει επίθεση με απίστευτες αιχμές για τον ρόλο του Σωκράτη Κόκκαλη, αλλά αφήνει κιόλας να εννοηθεί πως παίζει «παιχνίδια» με τον Δημήτρη Μελισσανίδη!


Πιο αναλυτικά, στο πρωτοσέλιδο του «Γαύρου» αναφέρονται τα εξής:

«Την εποχή που ο Μαρινάκης υψώνει το παράστημά του και στέκει ολομόναχος κυματοθραύστης κάθε σε κάθε κακόβουλη επίθεση…

Εσύ Σωκράτη τι κάνεις; Πού βρίσκεσαι; Πού «παίζεις»;

Η φιλία και η σχέση με τον… «εξυγιαντή» Θωμά και οι συνεργασίες με τον ΟΠΑΠ, έχουν δημιουργήσει πολλαπλά και αναπάντητα ερωτηματικά στον ερυθρόλευκο κόσμο».

Οι αναφορές είναι κάτι παραπάνω από σαφείς:

Ο Θωμάς Μητρόπουλος χρεώνεται εδώ και πολύ καιρό από τον «Γαύρο» ως «άνθρωπος του Δημήτρη Μείσσανίδη» στο θέμα των εκλογών της ΕΠΟ. 

Είναι γνωστή τοις πάσι φυσικά και η σχέση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον ΟΠΑΠ.

Τα συμπεράσματα για το… πού το πάει ο ποιητής, βγαίνουν αβίαστα.

Το τεράστιο θέμα, ωστόσο, είναι, η σκοπιμότητα ενός τέτοιου άρθρου-παρέμβαση! Τι εξυπηρετεί; Γιατί το βασικότερο Μέσο προώθησης των θέσεων του Ολυμπιακού, κάνει τέτοια επίθεση στον Σωκράτη Κόκκαλη;

Μην ξεχνάμε ότι ο «Γαύρος» δεν είναι απλά μια εφημερίδα που στηρίζει τον Ολυμπιακό αλλά και καθημερινά τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Έχει σημασία δηλαδή από πού μπορεί να προέρχεται μια τέτοια θέση εναντίον του χρυσού προέδρου των «ερυθρολεύκων» και αν στην πραγματικότητα πέρα από τα συγκεκριμένα σχόλια εκφράζει κάτι περισσότερο από μια τυπική κριτική... 

Είναι φανερό πάντως πως μετά τα τελευταία γεγονότα και την απώλεια του ελέγχου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει χαθεί η ψυχραιμία στο λιμάνι... 

Αυτό που πλέον αναμένεται με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον, είναι αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από τον ίδιο τον Σωκράτη Κόκκαλη και ποια θα είναι αυτή!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top